Software Engineer Payroll
Visma Raet
Amersfoort
2 dagen geleden

Software Engineer Payroll

Wil jij op basis van techniek en domeinkennis een applicatie specialist worden op een van de belangrijkste onderdelen binnen ons e-HRM portal Youforce?

Visma Raet is een toonaangevend softwarebedrijf en leverancier van cloud oplossingen (SAAS) met meer dan 1,7 miljoen gebruikers.

Het "Youforce" -platform van Visma Raet, met het hoofdkantoor in Nederland, helpt meer dan 1500 klanten met Human Capital Management (HCM) - variërend van standaard salarisadministratie voor ongeveer 25% van het totale Nederlandse personeelsbestand tot geavanceerde eHRM (Human Resource Management) -toepassingen waarmee wereldwijde klanten hun talent vinden, aannemen, verder ontwikkelen en slagen in de economie van morgen.

Visma Raet telt ongeveer 1000 medewerkers, waaronder meer dan 300 IT-professionals welke onder zijn gebracht binnen Visma Labs (softwareontwikkelaars en infrastructuur experts) in verschillende ontwikkelings- en operationele centra over de hele wereld.

Visma Raet is geen start-up - wat betekent dat het perspectieven op lange termijn biedt - maar het is ook geen mammoet - dus wendbaarheid en ondernemerschap zitten nog steeds in zijn DNA : als zodanig is het de juiste maat voor professionals met het juiste " can-do "geest.

Wat ga je doen

Als Software Engineer Payroll werk je continu aan het verbeteren, onderhouden, uitbreiden en innoveren van de software die wij in teamverband ontwikkelen, bouwen en / of onderhouden voor onze klanten.

Scrum is onze methodiek. De software komt tot stand via kleine iteraties en er wordt gewerkt in kleine multidisciplinaire teams.

Op die manier vindt er een ruime uitwisseling plaats van kennis en ervaring en wordt er continu uitbreiding en verbetering van onze oplossing naar de markt gebracht.

Je werkt in een scrumteam op basis van user stories. Vaak werk je zelfs mee aan de totstandkoming hiervan.

De wereld van payroll is dynamisch. Naast wijzigingen in wet- en regelgeving en maatschappij is vooral de technologische ontwikkeling hier een belangrijke reden voor.

Realtime verwerking en ontsluiting van data d.m.v. secure api’s is steeds meer gemeengoed hierbij. De afdeling Product Development is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en uitbouwen van onze oplossing.

De collega’s luisteren goed naar de markt en de wet- en regelgevers, overleggen met collega’s uit andere delen van onze organisatie, analyseren de wensen en eisen van klanten en vertalen deze naar oplossingen.

De applicatie is onderdeel van het Youforce Human Capital portfolio. Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan oplossingen en hiermee bepaal je mede het succes van het team waarin je werkt.

Werken als Software Engineer bij Visma Raet betekent werken met vele honderden enthousiaste en slimme IT professionals, verspreid over heel Europa.

Jouw team, van 9 personen met veel ervaring, werkt vanaf locatie Amersfoort (maar ook veel vanuit huis). Product Development is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software om trots op te zijn.

Voor 2,7 miljoen eindgebruikers maak je samen met collega’s met de beste tools innovatie zichtbaar. Je rapporteert aan de Development Manager van je team.

Wat we graag in jou terug zien

 • jij bent een ervaren Software Engineer die zich wil blijven ontwikkelen tot een echte applicatiespecialist
 • je bent een prettig, flexibel ingestelde persoonlijkheid met een goed ontwikkeld analytisch vermogen.
 • je kan goed samenwerken met collega’s en werkt gestructureerd. Het actueel houden van je technische kennis en je domeinkennis vind je een vanzelfsprekend onderdeel van je functie.
 • Het harde eisen lijstje

 • minimaal afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
 • beschik je over minimaal 3-5 jaar ervaring met hands-on ontwikkelen in een back-end Microsoft omgeving (.Net (core), C#, SQL Server, API’s);
 • je vind het niet erg om af en toe ook legacy code (Cobol) te onderhouden;
 • aandacht voor kwaliteit vind je vanzelfsprekend (automated unit testen, integratietesten, security testen, deployment en een quality gateway in SonarQube zijn onderdeel onze CI / CD pipeline);
 • je hebt affiniteit met administratieve processen en liefst ook kennis- en ervaring financieel / administratieve systemen.
 • Kennis van Payroll systemen is een pré maar geen must;
 • je hebt een agile mindset en ervaring met scrum;
 • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Wat je ziet en wat je krijgt

  We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je bij Visma-Raet snel stappen maakt in je ontwikkeling en carrière.

  Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak.

  En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou anders kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

  Verder bieden wij je in deze fulltime functie :

 • een fulltime bruto maandsalaris (afhankelijk van ervaring) van 4200-5200 euro.
 • de mogelijkheid om parttime, flexibel of thuis te werken. (op dit moment werken wij volledig vanuit huis ivm Covid-19)
 • een flexibel arbeidsvoorwaardensysteem met de mogelijkheid tot het uitruilen van arbeidsvoorwaarden.
 • een laptop en telefoon
 • een thuiswerkregeling waarbij jouw thuiswerkplek van alle gemakken is voorzien
 • Trek van gekregen?

  Rechtsboven zit de knop der knoppen! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Boycke Houwen (Talent Acquisition Partner) via 06 - 120 618 53 of via boycke.

  houwen visma.com. Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.

  An advanced level of proficiency of the Dutch language is mandatory for this position.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier