Productmanager (jr)
Work and Joy Careers
Wijk bij Duurstede, UT, NL
3 dagen geleden

Work and Joy Careers mag opnieuw zoeken naar versterking voor onze partner in Wijk bij Duurstede. Dit keer hebben we een vacature vrij als Productmanager.

Lees snel verder om er achter te komen wat we zoeken en wat deze baan jou allemaal te bieden heeft : -)

Wij hebben een fulltime baan in de aanbieding, met veel verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en een divers takenpakket! Kun je goed overweg met computers en sta je een beetje stevig in je schoenen?

Dan kun je de eerste 2 vakjes afvinken en snel doorlezen!

Als startend productmanager wordt je toegevoegd aan een team dat al goed op elkaar ingespeeld is. Het is hectisch op de afdeling en jouw komst is dus meer dan welkom.

Op dit moment bestaat het team uit 3 volleerde productmanagers en 1 junior. Met jou zou het team van 5 personen dus compleet zijn.

Vanuit dit team schakel je met vrijwel alle afdelingen binnen de organisatie, zoals (online) marketing, inkoop en verkoop.

Samen bedenken jullie promotionele acties om nieuwe producten in de markt te zetten en zorg je dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen op de markt.

Je schakelt met onze leveranciers over prijzen en wijzigingen in producten. Eigenlijk is geen dag hetzelfde en vervul je een hele brede functie.

De teamgeest is erg belangrijk, we doen het vooral samen!

Bij welk bedrijf kom je te werken?

De Plinten en Profielen Centrale (PPC) is een jong en snelgroeiend bedrijf. Ze leveren B2B alles voor de vloerspecialist vloeren, plinten, profielen en accessoires.

Het assortiment bevat ca. 13.500 artikelen. Wat in 1999 begon als een klein familiebedrijf in een schuurtje is ondertussen uitgegroeid tot een groothandel met diverse filialen door heel Nederland.

Ondanks de enorme groei die ze meemaken blijven de lijntjes in het bedrijf kort en daardoor kunnen we snel schakelen. Bij PPC werken échte aanpakkers.

Iedereen weet wat hij aan elkaar heeft en samen worden mooie successen behaald. Dit alles zonder het werkplezier en een dolletje op z'n tijd uit het oog te verliezen... niet onbelangrijk!

Je kunt binnen PPC doorgroeien naar allerlei senior functies en bij goed presteren zelfs doorgroeien naar de managerslaag binnen het bedrijf.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met HBO denkniveau
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Beheerding van de Engelse taal, Duits is een pré
 • Afgeronde of lopende NEVI 1 en / of 2 is een pré
 • Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris (o.b.v. ervaring) en een goede pensioenregeling
 • Doorgroeimogelijkheden zowel intern als door het volgen van externe opleidingen
 • Goede werksfeer en leuke collega’s
 • Ergonomische werkplek
 • Vrijdagmiddagborrel in ons eigen bruine café
 • Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan is er maar 1 stap de beste : druk op solliciteren! Wij zijn er van overtuigd dat een 1 op 1 gesprek altijd meer zegt dan een tekst, maar we hebben ons best gedaan om een zo'n helder mogelijk beeld van de functie te geven.

  We vertellen je er graag van alles over tijdens een kop koffie op ons mooie kantoor : -)

  Meer informatie kun je ook via de mail opvragen door te mailen naar : careers workandjoy.nl (t.a.v. Thomas)

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier