Recruiter
Facilicom Group
Zwolle
2 dagen geleden

Deel deze vacature

Ben jij recruiter of intercedent en zoek je een leuke nieuwe uitdaging met meer diepgang? Solliciteer dan nu als recruiter bij Trigion beveiliging.

Als recruiter word je onderdeel van een team enthousiaste collega recruiters. Je werkt samen met de hiring managers op de locatie in Eindhoven.

Daarnaast zul je zeer sporadisch op ons hoofdkantoor in Schiedam werken met de andere recruiters. Als recruiter heb je als doel om de verschillende vacatures binnen de beveiliging te vervullen.

Je begeleidt en coördineert het volledige werving- en selectieproces. Zo zorg je voor de inzet van de juiste wervingsmiddelen gericht op de doelgroep.

Verder ben je een specialist op het gebied van recruitment en een vakbekwaam sparringpartner voor de hiring managers. Met een projectmatige aanpak voer je samen met jouw team verbetertrajecten uit op het gebied van werving en selectie.

Hierbij kun je denken aan het verder moderniseren van de arbeidsmarktcommunicatie en selectiemethodes, het optimaliseren van het selectieproces of het coachen en sturen op de kwaliteit van de selectiegesprekken.

Een functie vol verantwoordelijkheden, uitdagingen en variatie binnen een grote en professionele organisatie. Ons vaste team bestaat uit 9 echte recruitment tijgers.

Dit team bestaat uit recruitment specialisten, recruiters en een recruitment assistent. De recruitment specialisten houden zich bezig met projecten die voor ontwikkeling van de hele afdeling gelden, analyse en managementinformatie.

De recruiters (waar jij er één van wordt) hebben ieder een eigen account en onze recruitment assistent is de backbone die de gehele afdeling administratief ondersteunt.

Gerelateerde vacatures binnen Trigion

Recruiter Recruiter, standplaats Zwolle / Amsterdam Medewerker Personeelsplanning Traffic Support

Gerelateerde vacatures binnen de Facilicom Group

Functie-eisen

Herken jij jezelf in de volgende kenmerken?

Op dit moment zijn er geen gerelateerde vacatures.

 • Vol enthousiasme over ons mooie vakgebied recruitment.
 • Een sterke persoonlijkheid om verandering bij de hiring managers teweeg te brengen.
 • Wil jij op de hoogte worden gebracht als er nieuwe vacatures zijn? Activeer nu je eigen job-alert.

 • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring bijvoorbeeld opgedaan als recruiter of intercedent.
 • Geïnteresseerd en op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van werving en selectie.
 • De ambitie hebben om slim en toekomstgericht te werven en selecteren.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving bij Nederlands meest toonaangevende beveiligingsorganisatie, onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland.

  Naast een goed salaris ontvang je natuurlijk een reiskostenvergoeding en hebben we een uitstekende pensioenregeling. Groeien in het vakgebied recruitment en persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, daarom willen we graag dat je gebruik maakt van de diverse opleidingsprogramma’s.

  Contactinformatie

  Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen 3 dagen ontvang je van ons een reactie en de volgende stap is een gesprek op ons hoofdkantoor in Schiedam.

  Wij zijn een team dus een tweede gesprek om de andere teamleden ook te ontmoeten volgt, zodat wij allebei een weloverwogen besluit kunnen nemen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier