Technicus
Luba Procestechniek
Heerhugowaard, Noord-Holland
15 uur geleden
source : nationale vacaturebank

De uitdaging zit voor de Technische Dienst bij deze werkgever in verschillende dingen. Wil je blijven leren? Dan ben je bij deze werkgever aan het juiste adres.

De producten worden in een cleanroom geproduceerd waardoor je soms niet alle materialen kan gebruiken voor het onderhoud.

Daarnaast wordt er 24 / 7 geproduceerd waardoor de installaties constant aan staan. Al de installaties zijn speciaal voor de werkgever ontwikkeld en daarom zijn er niet altijd standaard procedures die je kunt volgen.

Als je een passie hebt voor techniek is dat juist interessant! Er zijn al mooie stappen gezet naar preventief onderhoud in plaats van het steeds blussen van de bekende brandjes.

Dit bedrijf groeit en dat betekent dat zij steeds meer installaties krijgen. Zij willen het onderhoud en het productieproces steeds meer kunnen monitoren.

Daarom maken zij steeds meer gebruik van PLC systemen. De software die wordt geïntegreerd in de installaties helpt om de productieprocessen te automatiseren.

Ook kunnen we daardoor veel data uit de installaties kunnen halen. In het huidige team zoeken we een Technicus die al PLC kennis heeft en die zich daar verder in wil ontwikkelen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier