Senior Java developer
Oelan
Amsterdam
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Is software ontwikkelen in Java jouw passie? Ben je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Jouw rol

Is software ontwikkelen in Java jouw passie? Ben je hongerig naar nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied? En maak je graag deel uit van een organisatie waar je kunt groeien en bloeien?

Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bij Oelan helpen we dagelijks onze opdrachtgevers met vraagstukken in het hart van het software ontwikkelproces. Als Java Developer lever je hier een belangrijke bijdrage aan, want er wordt van je verwacht dat je code oplevert waarmee je opdrachtgever vooruit kan.

Wie we zoeken

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwsgierige en technisch onderlegde collega’s met een gezonde drive. We bieden je uitdagende opdrachten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste mensen.

Voor een avontuurlijke carrière als Java Developer bij Oelan dien je te voldoen aan het volgende profiel :

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Meer dan 3 jaar ervaring met programmeren en implementeren van Java applicaties en oplossingen;
 • Kennis van en ervaring met frameworks zoals Spring, Hibernate en J2EE;
 • Het is een pre als je kennis van en ervaring hebt met frameworks zoals Bootstrap, AngularJS, jQuery en Groovy / Grails;
 • Kennis van en ervaring met SQL;
 • Kennis van en ervaring met ESB’s, webservices en API’s;
 • Ervaring met een Agile / Scrum manier van werken;
 • Ervaring met ontwikkelen in CI / CD omgevingen;
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en vindt het leuk om hierover te sparren met je collega’s en vakgenoten uit het veld;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • Wat we bieden

  Werken bij Oelan betekent niet alleen dat je interessante opdrachten doet bij onze opdrachtgevers. Ook plezier maken en iets voor een ander doen vinden we belangrijk.

  Bij Oelan kijken we dus verder dan de IT-werkelijkheid van alle dag. Met het Oelan Avontuur geven we hier invulling aan.

  Wat denk je bijvoorbeeld van een jaarlijkse tour? Eenmaal per jaar gaan we met de hele organisatie een paar dagen naar een Europese stad.

  Gewoon om plezier te maken met elkaar en wat cultuur op te pikken. Waarom we dit doen? Waarom niet?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier