Assemblage medewerker
Ruimbaan Uitzendbureau
Gouda, NL
17 dagen geleden

Assemblage medewerker

Regio Alphen a / d Rijn, Gouda 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO Industrie , Overig , Techniek Wij zijn momenteel op zoek naar een leergierige kandidaat voor een opdrachtgever in de automotive branch.

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en heb je ervaring met solderen en enige technische inzicht? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

Vereisten :

 • Je hebt enige technische inzicht en kan solderen.
 • Je houdt van nauwkeurig werken.
 • Je spreekt de Nederlandse taal.
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier