Student-assistent Onderwijswetenschappen
Universiteit van Amsterdam
Amsterdam, NL
13 uur geleden

Wat ga je doen

Het gaat om diverse werkzaamheden die de het werk van docenten kunnen verlichten. Je kunt daarbij denken aan het nakijken van opdrachten en tentamens of het modereren tijdens colleges.

Daarnaast kun je bijdragen aan voorlichtingsactiviteiten voor de opleiding.

Wat vragen we van jou?

Je studeert aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Je bent enthousiast en flexibel inzetbaar gedurende het hele studiejaar 2021-2022.

Wat bieden we jou?

Het betreft een tijdelijk dienstverband van 8 uur per week voor de duur van 12 maanden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring, minimaal €2.

110 tot maximaal €2.462 bruto per maand bij een volledig dienstverband, conform . Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering en vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en professionaliseren.

We hebben hiervoor uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier