Lader/losser
Tempo-Team
Joure, NL
8 dagen geleden

Voor DPD in Joure zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe medewerkers!

Wat ga je doen?

Je gaat in de vroege ochtend werken om pakketten te laden en lossen als magazijnmedewerker van DPD. Er komen allerlei soorten en maten van pakketten voorbij.

Het is fysiek intensief werk omdat de pakketten tussen de 20 en 30 kilo kunnen wegen. Die diensten die jij als DPD lader / losser werkt zijn tussen 04.

45 en 08.00 waardoor jij de rest van de dag genoeg tijd en ruimte hebt voor je eigen bezigheden, ideaal!

Wat krijg je?

 • Een bruto uurloon van € 9,94 wanneer je 18 jaar en ouder bent;
 • Een toeslag van 45% tussen 00.00 en 06.00 op doordeweekse dagen en op zaterdag een toeslag van 50% over je gehele dienst;
 • Een reiskostenvergoeding tussen 10 en 25 km van €0,19 per kilometer;
 • Een gezellige werkomgeving;
 • Spierballen en conditie;
 • Toegang tot Goodhabitz waar je online trainingen kan volgen.
 • Het is een vereiste dat je een rijbewijs hebt en in het bezit bent van eigen vervoer tenzij je op fietsafstand woont.

  Interesse na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier