Agile Coach
Groupe CGI inc.
Gelderland
58 dagen geleden

Position Description :

Help jij graag organisaties bij het implementeren van het Agile gedachtegoed? De wereld verandert snel.

Wij zoeken Agile coaches die op het snijvlak tussen business en IT kunnen acteren en vanuit een coachende rol de nieuwe werkwijze en cultuur binnen een organisatie verder vorm kunnen geven.

Your future duties and responsibilities :

Als Agile Coach help je organisaties zich de Agile manier van werken eigen te maken en beoogde cultuuromslag te maken. Je traint en coacht medewerkers en teams, helpt de werkwijze continu te verbeteren en geeft ongevraagd constructieve feedback.

In je rol zit je dicht op de teams en helpt deze bij het prioriteren en structureren van de werkzaamheden en daagt hen iedere dag opnieuw uit om het beste uit zichzelf te halen.

Je organiseert reviews, retrospectives, stand-up meetings, sprint- en planningssessies en ben je adviseur voor het management voor wat betreft Agile Leadership.

Als het Agile maken van organisaties jou energie geeft, dan pas je bij CGI!

Al sinds de oprichting in 1976 loopt CGI voorop als het gaat om veranderingen in de financiële wereld. CGI bedient alle grote en kleine Nederlandse systeembanken en helpt hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd.

Als partner werken we nauw samen met onze klanten en bouwen we aan ons imago van innovatieve partner. We focussen op innovatie, technologie en oplossingen waarmee CGI waarde toevoegt en onze klanten hun concurrenten voorblijven.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding Informatica, Economie of vergelijkbaar
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en minimaal 3 jaar praktische ervaring met Agile werken / coaching
 • Je hebt kennis van Agile, Scrum en / of Lean en bent in het bezit van de bijbehorende certificeringen
 • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van Lean, Agile werken, verandermanagement en je bent in staat om deze kennis door te vertalen naar jouw werkzaamheden
 • Je bent in het bezit van inhoudelijke bancaire businesskennis en ervaring of anderzijds relevante IT kennis
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van training, coaching en verandermanagement
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent een teamspeler gericht op resultaat- en kwaliteit
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier