Servicemonteur Soest
Quamba People
Hoevelaken, NL
6 dagen geleden

Open

Functie omschrijving Servicemonteur Soest

Als servicemonteur ben je een van de belangrijkste schakels binnen dit familiebedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van professionele vaatwasmachines.

Elke dag doen er tientallen horecazaken een beroep op jouw expertise en technische kennis. Naast de technische problemen die jij verhelpt, breng je met jouw enthousiasme net iets meer voor de klanten!

Functie eisen Servicemonteur Soest

Als toekomstig servicemonteur bij deze toonaangevende werkgever breng jij natuurlijk ook wat met je mee. Zo beschik jij over een afgeronde opleiding op MBO niveau 3 of 4, heb je aantoonbare ervaring als monteur, en is klantvriendelijkheid voor jou van essentieel belang.

Zowel zelfstandig als in teamverband opereren is geen enkel probleem voor jou, je woont in midden-Nederland en bent in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier