Vrachtwagenchauffeur C kraakperswagen Suez Amsterdam
Randstad
Amsterdam, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor regio Noord, locatie Amsterdam, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die samen met gedreven en enthousiaste medewerkers wil werken aan een schonere toekomst.

Een betere wereld creëer je immers niet alleen. Samen maken we het verschil!

Wat ga je doen als Chauffeur / Belader?

Als Chauffeur / Belader staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Je zorgt ervoor dat de afvalstromen bij onze klanten worden opgehaald en naar de inzamellocaties worden vervoerd.

Je wordt hierbij ingezet op een van onze verschillende inzamelvoertuigen. Dat kan bijvoorbeeld een kraakperswagen, een portaalwagen of een haakwagen zijn.

Geen dag zal hetzelfde zijn.

Je komt op allerlei verschillende locaties en bij verschillende klanten. Van een winkel in de binnenstad, een kantoorpand, een bouwlocatie tot een grote fabriek.

De planning zorgt er hierbij voor dat je route goed en efficiënt is ingedeeld en daarbij wordt best wel een beroep gedaan op je flexibiliteit.

Het werk moet elkaar gedaan worden en samen zorg je er voor dat alle geplande klanten voor die dag worden bediend. Ook het beladen is een onderdeel van je functie, we noemen de functie niet voor niets Chauffeur / Belader.

Op sommige routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van Belader naar Chauffeur en omgekeerd

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van rijbewijs C (rijbewijs E is een sterke pré);
 • Je bent in het bezit van Code 95 en een chauffeurspas;
 • Bij voorkeur een VCA diploma;
 • Een klantvriendelijke instelling;
 • Je beschikt over eigen vervoer in verband met het bereiken van de locatie (harde eis);
 • Een Verklaring van Goed Gedrag is voor jou geen probleem.
 • Waarom werken voor Randstad Transport?

 • Samen met jou kunnen we bekijken welke vacature het beste bij je past, ook als je na een tijd toch het gevoel hebt dat er een vacature is die beter bij je past, kunnen wij je zonder veel administratieve rompslomp en zonder wisseling op je cv doorplaatsen naar een geschiktere werkplek.
 • Immers, Randstad blijft jouw werkgever.

 • Vrij zijn wanneer je wilt. Wil je maar 4 dagen in de week werken? Of ben je voor een langere tijd naar het buitenland? Alles is mogelijk bij Randstad!
 • Een correcte uitbetaling staat bij Randstad voorop. Je werkt voor een betrouwbare werkgever die conform cao èn op tijd uitbetaalt.
 • Jouw contactpersoon is HR specialist, je kunt met al jouw vragen terecht bij jouw persoonlijke contactpersoon, dus ook wanneer je op zoek bent naar een andere werkplek kun je er vanuit gaan dat hier vertrouwelijk mee om wordt gegaan.
 • Randstad investeert in jouw toekomst. Of het nu gaat om bijscholingen, omscholingen of gewoon een cursus Engels, alles is mogelijk.
 • Heb je de juiste werkgever gevonden? In de meeste gevallen kan je bij de juiste match ook in vaste dienst treden bij de opdrachtgever.
 • Overtuigd? Reageer gelijk!

  2055838

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier