Werkvoorbereider/calculator renovatie en onderhoud
Continu
Nijmegen, Gelderland, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

In deze functie houd je je dagelijks bezig met inspecties van vastgoed, het opstellen en / of beoordelen van verftechnische adviezen en geef je advies over het onderhoud van vastgoed.

Je bent betrokken bij het gehele proces van aanvraag tot einde werk. Je draagt daarbij verantwoordelijkheid voor het opstellen van de kostprijs, het opstellen en volgen van offertes.

Je hebt nauw contact met de opdrachtgever inzake details en uitvoeringstechnische zaken. Als dat nodig blijkt, draag je alternatieve oplossingen aan.

Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en productie gereed maken van opdrachten. Verder houd je je bezig met het produceren en verwerken van materiaalstaten, het signaleren van meer-

en minderwerk en de kostenopgave hiervan. Je bent, en houdt jezelf, op de hoogte van wet- en regelgeving en weet in te spelen op toekomstige wetswijzigingen.

Naast contact met klanten heb je als werkvoorbereider ook intensief contact met leveranciers en onderaannemers. Je werkt zelfstandig waaruit duidelijk je ervaring blijkt.

We zoeken iemand die klantgericht en commercieel kan communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgerond MBO / HBO diploma Bouwkunde
 • Enkele jaren ervaring op het gebied van onderhoud / renovatie
 • Woonachtig in de omgeving
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salaris is marktconform welke aangevuld is met een uitstekend secundaire arbeidspakket. Uitzicht op een vaste baan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier