Anios psychiatrie 24 uur/week
Altrecht
Zeist, Netherlands
4 dagen geleden

Over de afdeling

Altrecht Psychosomatiek Eikenboom is een top klinisch centrum voor volwassenen en jongvolwassenen met ernstige onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.

Eikenboom biedt diagnostiek, advies, behandeling en consultatie. Ook ontwikkelt Eikenboom innovatieve therapieën, verspreidt kennis en doet wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met verschillende universiteiten.

De afdeling heeft een kliniek in Zeist, een diagnostiek en adviesunit in Zeist en een gevarieerd dag- en poliklinische behandelaanbod op verschillende locaties.

De patiëntenpopulatie van Altrecht psychosomatiek Eikenboom bestaat uit patiënten met ernstige somatoforme stoornissen, waaronder chronische vermoeidheid en pijn, met daarnaast zowel somatische als psychiatrische comorbiditeit zoals depressie, angst-

en persoonlijkheidsproblematiek en vaak polyfarmacie. De behandeling is multidisciplinair, met veel aandacht voor zowel de lichamelijke als de psychische problemen.

De vacature heeft betrekking op onze polikliniek en onze diagnostiek- en adviesunit.

Functie beschrijving

ANIOS psychiatrie 24 uur / week

Voor onze polikliniek en diagnostiek- en adviesunit zoeken wij een ANIOS psychiatrie die naast de psychiater en met de andere behandelaars van het multidisciplinaire team wil zorgdragen voor disgnostiek en de behandeling van volwassenen met complexe somatische symptoomstoornissen en aanverwante stoornissen.

Je verricht psychiatrisch onderzoek en verricht medicamenteuze- en gespreksbehandelingen. Je stelt behandelplannen op en draagt zorg voor adequate schriftelijke vastlegging van de werkzaamheden.

Zo nodig overleg met medisch specialist en / of huisarts. Je neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten van Altrecht (buiten kantoortijd in de vorm van een somatische en psychiatrische voorwacht en volgt het ANIOS-

onderwijs wat aangeboden wordt.

Functie eisen

 • afgeronde studie geneeskunde
 • ervaring in de psychiatrie
 • zelfstandige en flexibele werkhouding
 • stressbestendig en in staat samen te werken in een multidisciplinair team
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier