Medewerker bediening (minimaal 20 uur per maand)
EuroParcs
NL
35 dagen geleden
source : GrabJobs

Of de gasten nou komen voor een diner of een kopje koffie, jij zorgt ervoor dat ze met een glimlach op hun gezicht de deur uit gaan.

Je ontvangt gasten op een vriendelijke en gastvrije manier en staat ze op een correcte manier te woord.

Als medewerker bediening zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Als medewerker bediening ben je werkzaam in het restaurant De Houtzagerij, welke gedurende het gehele jaar geopend is. Taken : De werkzaamheden bestaan onder andere uit : Opnemen van bestellingen, bedienen en afrekenen met de binnen-

en buitenlandse gasten. Toelichten van de kaart en adviseren in de wijnkeuze. Verzorgen van de mise en place. Barwerkzaamheden.

Schoon houden van het restaurant. Functie-eisen : Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen : Gastgericht, representatief en stressbestendig.

Sociaal en communicatief vaardig. Flexibel inzetbaar.

Onregelmatige werktijden, werken in het weekend, de vakanties en op feestdagen zijn voor jou geen probleem.

Eerlijk, initiatiefrijk en betrokken. Wie zijn wij? De Houtzagerij is een unieke en vrij nieuwe horecazaak gelegen op Camping De Wije Werelt in Otterlo.

Het in 2014 gebouwde pand is geheel vervaardigd van natuurlijke materialen, zo is het hout afkomstig uit het naastgelegen Planken Wambuis.

De Houtzagerij omvat naast een familierestaurant een binnenspeeltuin en een natuurpoort.

We richten ons op vakantiegasten en gasten uit de regio en beschikken over goede mogelijkheden voor familie,- kinder,- en bedrijfsfeesten.

Hiernaast is er een geschikte ruimte voor zakelijke bijeenkomsten.

Met De Houtzagerij en Camping De Wije Werelt willen we trendsettend zijn, dit zie je ook terug in onze unieke en natuurlijke verhuuraccommodaties.

Wat bieden wij? Camping De Wije Werelt biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur.

Daarnaast bieden we jou : Salaris conform de CAO Recreatie. Een baan gedurende het hele jaar. Reiskostenvergoeding indien de reisafs

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier