Constructiebankwerker
Covebo Eindhoven
Helmond, Noord-Brabant, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Als Fijnmechanisch Bankwerker ben je verantwoordelijk voor :

 • het nauwkeurig afwerken van complexe, hoogwaardige fijnmechanische onderdelen (met nauwkeurigheden van + / - 0.01 mm), als laatste fase voor de montage van alle voorkomende machines, modules en gereedschappen in de breedste zin des woords;
 • het uitvoeren van de werkzaamheden op een verantwoordelijke veilige manier en zorgdragen voor een nette en veilige werkomgeving;
 • het circulair polijsten (freesbanen weg polijsten voor vacuümafdichtingen) van onderdelen;
 • rapportage aan de Teamleader en Operations Manager Key Technologies.
 • Functie-eisen

  Je hebt een afgeronde technische LTS / MBO-opleiding richting metaal en bij voorkeur relevante werkervaring als Fijnmechanisch Bankwerker binnen een industriële omgeving.

  Je hebt ervaring met het lezen van werktuigbouwkundige tekeningen. Kennis en / of ervaring met verspanende technieken is een pré.

  Bovenal verwachten wij passie voor het vak en technisch inzicht. Je hebt een klantgerichte instelling. Je bent oplossingsgericht, hebt een nauwkeurige werkwijze, je beschikt over een vaste hand en een proactieve praktische instelling.

  Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tenslotte verwachten we van je dat je een flexibele instelling hebt en stressbestendig bent.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een uitdagende baan in een succesvolle, sterk groeiend familiebedrijf, een platte organisatie met korte communicatielijnen.

  Je werkt samen met een professioneel team van zeer betrokken en enthousiaste collega’s. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  Daarnaast bieden wij je uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Op basis van kennis en ervaring verdien je tussen de €2.300 - €3.300,- bruto per maand.Na 1.200 gewerkte uren kan je in aanmerking komen voor een direct contract bij de klant indien zowel jij als de klant tevreden zijn met elkaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier