Senior Productmanager Zorgverzekeringen
Achmea
Leiden, NL
3 dagen geleden

Je belangrijkste taken zijn :

 • Je bent verantwoordelijk voor zowel de kwaliteit als de tijdigheid van het gehele productontwikkeling- of reviewproces (PARP) over de gehele keten.
 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd management en (divisie)directie bij alle voorkomende complexe en beleidsmatige vraagstukken op het gebied van productmanagement (product en portfolio beheer en ontwikkeling) op tactisch en strategisch niveau.
 • Je leidt vanuit een inhoudelijke en sturende rol een multidisciplinair team dat werkt aan product(door)ontwikkeling waarbij je ervoor zorgt dat alle betrokken afdelingen in de keten hier vanuit hun expertise en verantwoordelijkheid aan bijdragen.
 • Je zoekt continu proactief naar mogelijkheden om ons portfolio aan te laten sluiten bij de behoefte van onze klanten. stelt beleid op en voert veranderingen door ten aanzien van complexe vraagstukken in het productontwikkelingsproces.
 • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, verbeteren, aanscherpen van productideeën en voor het vertalen van deze productideeën naar concrete productvoorstellen in samenwerking met Commercie.
 • Je vervult op dit gebied een (pro)actieve regiefunctie tussen de betrokken afdelingen.

 • Je monitort en bewaakt productperformance van bestaande producten als het gaat om kostenefficiëntie (premie en gebruik), nut, veiligheid en begrijpelijkheid en komt proactief met verbetervoorstellen en beleidsnotities om deze te optimaliseren.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor vastlegging van het gehele PARP proces in kernpuntennotities en begeleiding van de besluitvorming.
 • Het profiel

  Als senior Productmanager heb je :

 • Een afgeronde opleiding op WO niveau en de diploma’s WFT Basis en WFT Zorg
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring in productmanagement / ontwikkeling of aan productmanagement gelieerde afdelingen
 • Consultancy skills (stakeholdermanagement, adviseren, presenteren, opstellen besluitvormingsdocumenten, leiden van projecten)
 • Ervaring met Lean en Agile werken is een pré
 • Zorg(verzekering)sector ervaring is een pré
 • Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn.

  Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

  Je geeft de klant wat hij / zij werkelijk nodig heeft.

  Jouw afdeling

  Als Senior Productmanager werk je binnen de afdeling Productmanagement van divisie Zilveren Kruis. De afdeling is verantwoordelijk voor product(door)ontwikkeling, productbeheer en de ontwikkeling en implementatie van productbeleid.

  Je werkt samen met een team van Productmanagers, Productspecialisten en Adviseurs wet- en regelgeving. Daarnaast werk je intensief samen met andere afdelingen zoals Klant Contact, Marketing, Strategie & Business Development, Finance, Actuariaat, Zorginkoop, Operations en IT.

  Wij bieden

  Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris.

  De salarisrange loopt tot 5.800,- (Bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week excl. eindejaarsuitkering en vakantiegeld).

  Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

  Het betreft een functie voor 36 uur per week met als standplaats Leiden. Je bent op korte termijn welkom!

  Solliciteren en meer weten?

  Meer WetenVoor vragen over de functie en / of de procedure kun je contact opnemen met Esther Rutters, recruiter, op telefoonnummer 06 20431786 (stuur gerust een sms of whatsapp bericht indien je de voicemail krijgt).

  Of solliciteer direct via de solliciteer button op deze pagina. We zien je CV en overtuigende motivatie graag tegemoet! Een Pre Employment Screening en online assessment zijn vaste onderdelen van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier