Coördinator Catering
Naktuinbouw
Roelofarendsveen, Netherlands
10 dagen geleden

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken een coördinator voor team Catering voor 32-40 uur in Roelofarendsveen. Als coördinator Catering begeleid je de medewerkers en coördineer je de werkzaamheden voor team Catering.

Je zorgt voor een positieve sfeer waarin medewerkers zich thuis voelen. Naktuinbouw heeft gezondheid hoog in het vaandel staan, jij kunt daar een bijdrage aanleveren.

Je neemt initiatieven voor het veranderen van bedrijfskantine naar modern bedrijfsrestaurant en je neemt het team daarin mee.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning. Verder ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraden en het doen van bestellingen.

Naast de coördinerende werkzaamheden, werk je ook mee in de catering. Je zorgt samen met je collega’s voor de koffie en thee en diverse lunches.

Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. De Nederlandse tuinbouwsector is internationaal toonaangevend.

Naktuinbouw vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van het teeltmateriaal.

Facilitaire Zaken ondersteunt de gehele organisatie op gebied van huisvesting, diensten en middelen. Team Catering is een team van 5 medewerkers die vergaderingen en lunches verzorgen.

Wij zijn een financieel gezonde werkgever met een (internationaal) uitstekende reputatie. Wij gaan op een open en informele wijze met elkaar om.

Wie komt in aanmerking?

Je hebt een afgeronde relevante mbo opleiding en je bent in bezit van de certificaten HACCP en Sociale Hygiëne. Je hebt ervaring in het coachend aansturen van een team cateringmedewerkers.

Je bent ondernemend, gastvrij en je verrast jouw klanten met jouw servicegericht instelling. Je bent computervaardig. Je hebt affiniteit met gezond en duurzaam eten en drinken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, veelzijdige functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij (tussen € 2271 en € 2834 bruto per maand en een eindejaarsuitkering).

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Denk aan een gunstige pensioenregeling, extra vakantiedagen, reiskostenregeling, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier