Procesoperator
Adecco Nederland
Tilburg, Noord-Brabant, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je ruimte krijgt voor eigen initiatieven en je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je ook nog eens uitzicht hebt op het krijgen van een vast contract?

Dan is deze functie wellicht interessant voor jou! Je gaat aan de slag als procesoperator bij een ambitieuze en groeiende organisatie.

 • Je werkzaamheden bestaan o.a. uit : ondersteunen van de ploegchef met betrekking tot de productieplanning en bepaalde instellingen;
 • het bewaken en bijsturen van de werking van de lijnen; uitvoeren van kwaliteitscontroles en het assisteren van monteurs bij het oplossen van storingen.

  Daarnaast houd je je bezig met het aandragen van procesverbeteringen.

  Functie-eisen

  Drie jaar werkervaring, bij voorkeur in de foodbranche.

  Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO-opleiding. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

  Ook beschik je over de volgende competenties : betrokken, pro-actief, stressbestendig, doorzetter en ben je bereid om in ploegen te werken.

  Gevraagd opleidingsniveau : minimaal MBO.

  Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.

  Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Tilburg, telefoonnummer (013) 5833333. Referentienummer van deze vacature : 352201737007.

  Arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier