ANIOS Voortgezette Klinische Behandeling (VKB)
Altrecht
Utrecht, Netherlands
4 dagen geleden

Over de afdeling

Wij zoeken een ANIOS die passie heeft voor intensieve groep langdurige zorg patiënten (EPA), die niet als vanzelfsprekend deel kunnen nemen aan het gewone leven.

Het gaat om volwassenen vanaf 18 jaar.

Binnen de zorgeenheid Voortgezette Klinische Behandeling (VKB) zijn specialistische behandeling en herstel van zelfregie en burgerschap belangrijke thema's.

VKB werkt vanuit het orthopedagogische behandelmodel Triple C en combineert de psychiatrische en orthopedagogische behandeling op een ambitieuze en inspirerende wijze.

Momenteel bevindt de zorgeenheid VKB zich in een transitiefase. Een aantal patiënten die langdurig bij VKB in zorg zijn zullen medio 2018 worden overgenomen door een woonvoorziening van het Leger des Heils.

De klinieken van VKB in Den Dolder zullen blijven bestaan en zich richten op de meest intensieve groep patiënten.

Functie beschrijving

Als ANIOS geef je vorm aan de psychiatrische en somatische behandeling van de patiënten van de afdeling Reijnvaan / Meijboom.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Dat betekent intensief samenwerken met je collega's van het 24-uursteam, een orthopedagoog, psycholoog de meewerkend teamleider, de maatschappelijke werker en met verwijzers.

Je werkt nauw samen met en onder supervisie van een psychiater. Zij is eindverantwoordelijke voor de behandeling samen met de orthopedagoog van de afdeling.

Je bent werkzaam bij de open afdeling Reijnvaan en de gesloten afdeling Meijboom in Den Dolder waar in totaal ongeveer 55 patiënten verblijven.

Je werkt binnen een multidisciplinair team met twee orthopedagogen en een psycholoog. Daarnaast bieden we plek aan een verpleegkundig specialist in opleiding.

Je komt te werken in een enthousiast team die passie heeft voor de doelgroep, met mensen die als team gericht willen werken aan ontwikkeling van de patiënt en de zorgeenheid.

Deelname aan bereikbaarheidsdiensten als somatische en psychiatrische voorwacht wordt verwacht na circa een maand. Altrecht biedt de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan onderwijs binnen onze instelling.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding tot basisarts afgerond.
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Affiniteit met orthopedagogische en milieutherapeutische principes
 • Gericht op samenwerking binnen het multidisciplinaire team
 • Dynamische, inspirerende en innoverende instelling
 • Resultaatgericht en flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier