Parttime orderpicker bij Sandd in DIEMEN
Recruitnow
Nederland
7 dagen geleden

Vind jij het leuk om pallets met post gereed te maken voor transport en de bussen zo efficiënt mogelijk te laden? En ben je op zoek naar een parttime baan?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als orderpicker zet je de kratten met post op de juiste volgorde op pallets.

Vervolgens wordt de post in de bussen geladen, zodat de chauffeurs zo efficiënt mogelijk hun routes kunnen rijden langs de bezorgers.

Wat breng je mee? Om als orderpicker te kunnen werken kun je efficiënt en zorgvuldig werken. Je bent beschikbaar op maandag en donderdag van 07 : 30 uur en 15 : 00 uur.

Daarnaast ben je : - in staat om fysiek zwaar werk te verrichten - flexibel inzetbaar op andere dagen - Woonachtig in DIEMEN of directe omgeving (straal van 15-

20km) Wat bieden wij jou? Een leuke parttime baan met de mogelijkheid om door te groeien naar chauffeur. Daarnaast hebben we een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat.

En een bruto uurloon van €9.20 (23 jaar en ouder) en een min-max contract van 35-70 uur per maand. Je maakt deel uit van een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat.

Interesse? Word jij onze nieuwe orderpicker? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatie door op de sollicitatie button te klikken.

We nemen binnen 7 dagen contact met je op. Sandd is uniek. Waarom? Dat is eenvoudig. Wij zijn rasechte ondernemers! Met lef gaan we de concurrentie aan.

Daarmee halen we het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen enkele dag is saai, omdat we innoveren. We werken in een simpele platte organisatie en we houden niet van moeilijk doen.

Ook willen we continu beter worden. Dit doen we met enthousiasme, ook als het soms moeilijk lijkt. Niets houdt ons tegen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier