Test Engineer
Aon
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden

De functie

In deze uitdagende functie draag je bij aan het leveren van de best passende verzekeringsoplossingen voor onze klanten. Dit doen we via vijf pijlers :

 • Open Broked marktonderzoek je begeleid het inkoop- en plaatsingstraject van de verzekeringsoplossing van grote nationale en internationale klanten.
 • Je trekt hierin op met de betrokken consultant en ondersteunt hen in het klantadvies hierbij doe je gevraagd en ongevraagd verbetersuggesties.

  Richting verzekeraars voer jij de onderhandeingen voor de best passende oplossing door actief contact en met ondersteuning van TBS.

 • Verzekeraarsmaangement Jij bent voor een aantal verzekeraars vanuit het brokercenter hét aanspreekpunt. Je onderhoudt door actief frequent contact de relatie en coordineert de contacten met verzekeraars vanuit andere teams en volgt deze contacten actief.
 • Goede vastlegging van gesprekken en afspraken is vanzelfsprekend

 • Portefeuillebeheer Op actieve wijze beheer je een deel van de portefeuille en volg je de ontwikkelingen van de portefeuille qua groei, resultaat en actualiteit.
 • Bij de continuatie analyseer je de voorstellen en doe je actief suggesties over het klantadvies en de toepassing van de plaatsingsstrategie.

  Zo blijven polissen van onze klanten altijd actueel v

 • Productmanagement voor één of meerdere productlijnen ben jij de specialist in het brokercenter. Jij kent de markt en volgt ontwikkelingen.
 • Je bent in staat om hierover intern en extern een mening te formuleren en uit te dragen. Via de daarvoor bestemde kanalen zorg je dat informatie verspreid wordt en actueel blijft.

 • Propositieontwikkeling- en beheer in samenwerking met collega’s ontwikkel je unieke proposities voor onze klanten. Je denkt actief mee in de ontwikkeling hiervan en gebruikt al je kennis en kunde.
 • Jij koopt het verzekeringstechnische deel in bij verzekeraars en zorgt dat dit tijdens de looptijd actueel blijft.

  Naast deze werkzaamheden neem je ad hoc of structureel taken op je en neem je deel aan projecten die zowel afdelings- of landgrensoverstijgend kunnen zijn.

  Voor de functie van Broker Corporate Wellness zoeken we een gedreven ervaren persoonlijkheid, die in teamverband ook een bijdrage wil leveren aan innovatie en vernieuwing.

  Je moet voldoen aan de volgende eisen :

 • Verzekeringsdiploma's WFT Basis en Schade (harde eis).
 • HBO werk- en denkniveau
 • Tenminste drie jaar relevante werkervaring op het terrein van sociale zekerheid en met het plaatsen van verzekeringen en het onderhandelen met verzekeraars;
 • Competenties

 • Commercieel en cijfermatig inzicht;
 • Resultaatgericht, doortastend en innovatief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Teamgericht en vaardig in het samenwerking met veel verschillende collega’s
 • Uitstekende sociale, communicatieve en onderhandelingsvaardigheden;
 • Een gevarieerde baan waarin je jouw ondernemerschap laat zien in een organisatie die internationaal actief is. We bieden een marktconform salaris welke valt in de volgende range : € 2.

  494 tot € 4.003 o.b.v. een fulltime dienstverband. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Verder omvat het secundaire arbeidsvoorwaarden pakket onder andere een premievrij pensioen, 13e maand en een bonus. Daarnaast hanteren we flexibele werktijden (mogelijkheden liggen tussen 7.

  00 uur en 19.00 uur). En mogelijkheden voor plaats ongebonden werken

  Broker Corporate Wellness

  Rotterdam HBO Voltijd

  Corporate Wellness zoekt ter uitbreiding van het team in Rotterdam een Broker!

  Rotterdam HBO Voltijd

  Vind jij het leuk om met de digitale dienstverlening van jouw bedrijf het verschil te maken? En ben jij de professional die feilloos de klantbehoefte door vertaald naar slimme en solide applicatieoplossingen?

  Ben je inmiddels toe aan een nieuwe stap in je carrière en past een professionele internationale organisatie bij jouw ambities?

  Kortom een dynamische en flexibele baan met volop ruimte, mogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden?

  Bekijk dan snel de vacature van Applicatiespecialist bij Aon.

  Bekijk vacature

  HR Specialist Reporting & GDPR

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij een specialist op gebied van HR reporting en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  Eindhoven HBO Voltijd

  Vind jij het een uitdaging om de processen en procedures op de afdeling te bewaken en verbeteren?

  Bekijk vacature

  Schadebehandelaar (Beroeps)aansprakelijkheid APS

  Amsterdam Universiteit (WO) Voltijd

  In deze commercieel / juridische functie begeleid jij advocaten, notarissen en accountants bij het afwikkelen van claims.

  Je onderhoudt contact met cliënten en met verzekeraars. Ook geef je advies over schade gerelateerde onderwerpen zoals o.

  a. polisdekking, schadeverloop, en risicomanagement.

  Bekijk vacature

  Lead Casemanager Ziektewet

  Rotterdam HBO Voltijd

  Coördineer en enthousiasmeer jij ons team van Casemanagers Ziektewet?

  Bekijk vacature

  Trainer / Adviseur Crisismanagement

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Bij het COT zijn wij op zoek naar een Adviseur Crisismanagement die ons team komt versterken!

  Geen enkele organisatie is incidentvrij. Er kan namelijk altijd iets misgaan. Soms met verstrekkende gevolgen voor personen, het voortbestaan of de financiële situatie.

  De ruimte die een organisatie krijgt - de 'license to operate' neemt snel af. Onzekerheid, tijdgebrek en de noodzaak tot het nemen van beslissingen kenmerken de situatie.

  En er moet vaak worden samengewerkt met veel (en nieuwe) partijen. Benieuwd wat jij als Adviseur Crisismanagement hierin kunt bijdragen? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Global Employee Benefit Templates Lead

  Amsterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Aon are currently recruiting a Global Template Lead to join our team in Dublin, Amsterdam or Farnborough. The Global Template Lead will be primarily responsible for defining which data points are key to understanding employee benefit and insurance programs around the world and implementing related enhancements to Aon’s technology.

  He / she will ensure the questions asked in Aon’s suite of global templates result in data ready for use in benchmarking, broking, consulting and more.

  He / she will apply employee benefits knowledge and acquired skills to identify improvements, evaluate change requests and implement enhancements, working closely with Aon Health & Benefits and Global Benefits colleagues worldwide.

  The Global Templates Lead will report to the Global Content & Reporting Lead.

  International travel may be required

  Bekijk vacature

  Consultant Data Analytics

  Rotterdam HBO Voltijd

  Vertaal jij data naar business inzichten?

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Ben je op zoek naar een nieuwe stap binnen een internationale organisatie waar je voldoende doorgroeimogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen?

  Wij bieden een interessante rol voor financieel talent met directe impact op de business.

  Bekijk vacature

  Senior Broking Specialist Marine

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Wil je als ervaren Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar en verantwoordelijk zijn voor A merken in de logistiek?

  Dan is deze vacature interessant voor jou.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Ben jij een analist met ervaring in verzekeringen? Deze competenties komen samen in de vacature Portefeuille analist. Lees snel verder!

  Bekijk vacature

  Front-End Webdeveloper (32-40 uur)

  HBO Voltijd

  Je werkt als Front-End webdeveloper binnen een van onze multidisciplinaire Scrum teams. Deze teams hebben ieder een eigen opdracht waarmee we de kwaliteit van onze online dienstverlening continu willen verbeteren en bouwen aan ons online platform voor de toekomst.

  Daarmee bieden we onze klanten steeds meer inzicht en betere mogelijkheden om verzekeringen af te sluiten, hun polissen in te zien, schades te melden en hun gegevens te beheren.

  Tevens werken we continu aan het verbeteren van de koppeling met onze andere systemen en processen.

  Bekijk vacature

  Client Consultant Zorg, Inkomen en Duurzame Inzetbaarheid

  Rotterdam HBO Voltijd

  Adviseer jij onze klanten op het gebied van zorg, inkomen en duurzame inzetbaarheid van hun personeel?

  Bekijk vacature

  Programma Manager particuliere Partner Specific Program's en Aon Direct Particulier

  Rotterdam HBO Voltijd

  Tour jij graag op je motor door het land en heb je een passie voor verzekeringen en marketing? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!!

  Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van de groei van Affinity, d.m.v. uitbreiding en behouden van particuliere Partner Specific Programma’s en Aon Direct Particulier.

  Hieronder valt onder andere de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Schud jij net zo makkelijk een begrijpelijk stuk over cyberrisico’s of verzuimmanagement uit je mouw als een artikel over de Redhead Days in Breda?

  Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze functie.

  Bekijk vacature

  Werkstudent Cyber Consultancy

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ontdek hoe het is om bij een internationale consultancy organisatie te werken en bouw door het opdoen van praktijkervaring via een werkstudentschap aan je cv!

  Volg je een universitaire master en ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Lees dan nu snel verder!!

  Bekijk vacature

  Junior Technical Consultant Pensioenen

  Amsterdam HBO Voltijd

  Los jij voor de werkgever zijn pensioenpuzzel op?

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Breng jij Aon naar de next level op het vlak van datagedreven werken met focus op marketing? Wil je het verschil maken en meebouwen aan het nieuwe team?

  Je bent een belangrijke speler in projecten als Segmentatie en Personalisatie, Omni-channel Client View en Market Basket Research.

  Je geeft samen met de collega’s richting aan de afdeling Marketing Intelligence om het succes verder uit te bouwen.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Breng jij Aon naar de next level op het vlak van datagedreven werken met focus op marketing? Wil je het verschil maken en meebouwen aan het nieuwe team?

  Je bent een belangrijke speler in projecten als Segmentatie en Personalisatie, Omni-channel Client View en Market Basket Research.

  Je geeft samen met de collega’s richting aan de afdeling Marketing Intelligence om het succes verder uit te bouwen.

  Rotterdam HBO Voltijd

  Breng jij Aon naar de next level op het vlak van datagedreven werken met focus op marketing? Wil je het verschil maken en meebouwen aan het nieuwe team?

  Je bent een belangrijke speler in projecten als Segmentatie en Personalisatie, Omni-channel Client View en Market Basket Research.

  Je geeft samen met de collega’s richting aan de afdeling Marketing Intelligence om het succes verder uit te bouwen.

  Bekijk vacature

  Junior Klantcoördinator Pensioenen

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij het aanspreekpunt van onze klanten voor vragen over hun pensioendossiers?

  Amsterdam HBO+ Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Junior Actuaris?

  Bekijk vacature

  Acceptatiespecialist AVB Varia

  HBO Voltijd

  Word jij onze nieuwe Acceptatie specialist AVB Varia?

  Bekijk vacature

  Acceptatiespecialist Brand

  HBO Voltijd

  Word jij onze nieuwe Acceptatie specialist Brand?

  Bekijk vacature

  Enterprise Data Management Consultant

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ben jij die professional die bij gaat dragen aan het fundament’ om data-gedreven te werken? Reageer dan nu!

  Bekijk vacature

  Accountmanager Private Clients

  Utrecht HBO Voltijd

  Voor het team Private Clients zijn we op zoek naar een gedreven adviseur met een echte ondernemers mentaliteit en voor wie het een tweede natuur is om zich onder onze high net worth individuals te bewegen.

  Je werkt door heel Nederland met standplaats Utrecht.

  Bekijk vacature

  Customer Journey Manager B2C

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Als Customer Journey Manager B2C ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen en verbeteren van alle particuliere klantervaringen.

  Je snapt als geen ander welke processen cruciaal zijn, hoe de functionele én emotionele klantreis van de klant verloopt en hoe je de klant positief kan verrassen en binden.

  Als standplaats kun je kiezen uit Rotterdam, Utrecht of Eindhoven.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Als campagne marketeer ben je verantwoordelijk voor vertalen van de Go- to- Market plannen naar aansprekende, relevante en impactvolle marketing campagnes.

  In samenwerking met de online marketeer en de marketing automation specialist worden succesvolle campagnes ontwikkelt, gerealiseerd en geëvalueerd.

  We zoeken collega's voor zowel B2C als B2B!

  Bekijk vacature

  Medewerker Polisadministratie

  Rotterdam HBO Voltijd

  Wil je onderdeel zijn van de meest toonaangevende verzekeringsmakelaar in Nederland? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om onze relatiebeheerders en brokers te ondersteunen bij hun werk.

  Binnen de afdeling draait het om Operational Excellence; het voortdurend streven naar een steeds betere en efficiëntere dienstverlening.

  Bekijk vacature

  Junior) Business Developer

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Als (Junior) Business Developer word je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de werkgevers-werknemers propositie aan de onderkant van onze klantenportefeuille.

  Je start vanuit de binnendienst met het opbouwen van de relaties bij bestaande klanten en ontwikkelt jezelf naar de rol van accountmanager.

  De uitdaging hierin is om de klant te enthousiasmeren en te motiveren om de verzekeringen actief onder hun medewerkers uit te dragen.

  Standplaats : Rotterdam, maar Eindhoven of Utrecht is ook een optie.

  Bekijk vacature

  Teamleider binnendienst Private Clients

  Utrecht HBO Voltijd

  Ga jij de uitdaging aan om 3 bedrijfsculturen, 2 teams in verandering, samen te smelten tot één super geoliede machine? Wij zijn op zoek naar een salesgerichte manager met aantoonbare verandermanagement ervaring!!

  Bekijk vacature

  Administratief Medewerker Billing Breda

  Breda MBO Voltijd

  Ben jij een ervaren administratief medewerker met ervaring in de verzekeringsbranche? En zoek je een team waarbij verbinding en teamspirit centraal staat?

  Dan zijn we op zoek naar jou!

  Eindhoven HBO+ Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Business Proces Expert?

  Bekijk vacature

  Associate International Strategy Consultancy

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Bringing strategy and data analytics insights to leading insurance companies

  Aon Inpoint is globally recognized as a leader in driving value from data and analytics across the insurance industry. We serve the vast majority of the global insurance companies combining data analytics, consulting and engagement.

  This exciting opportunity offers impact with senior management of our clients, working with your Aon (Inpoint) colleagues across the globe, exposing yourself to challenging projects, and international team work and finally shaping the future of this industry.

  Our main offices besides Rotterdam are London, Chicago, New York, Singapore and Sydney.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Wil jij als startende Broker Liability een portefeuille opbouwen waarin de klant de beste oplossing krijgt, de beste service en de beste condities?

  Bij Aon zijn wij op zoek naar een Junior Broker Liability!

  Bekijk vacature

  Schadebehandelaar Zakelijk

  Eindhoven MBO Voltijd

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind jij flexibele werktijden en thuiswerken belangrijk? Maar zit je ook graag op kantoor tussen gezellig collega’s? Lees dan snel verder!

  MBO+ Voltijd

  Is de secretaresse functie jou op het lijf geschreven en zoek jij een nieuwe uitdaging voor 32-40 uur? Dan heeft Aon een interessant functie voor jou!

  Eindhoven MBO Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Acceptant Particulieren?

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij expert op het gebied van Verzuimadvies? Wil je onderdeel uit maken van een innovatief verzekeringskantoor? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Product Owner Products & Renewals B2B

  Rotterdam HBO Voltijd

  Als Product Owner Products & Renewals werk je met volledige focus aan het klantgericht en toekomstvast maken en houden van onze verzekeringen.

  Een multidisciplinair scrumteam met collega’s uit zowel de business, volmachtbedrijf als IT gaat jou hierbij helpen.

  Bekijk vacature

  Senior HR Business Partner

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Ben jij die Senior HR Business Partner, die een stevige gesprekspartner is op het gebied van strategie, beleid en changemanagement en ben jij tevens in staat om te verbinden met directie, management en medewerkers en hierbij een adviserende en coachende rol aan te nemen?

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij onze no nonsens HR Adviseur die graag in een groot team de handen uit de mouwen wil steken? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Schadebehandelaar Motorrijtuigen

  Breda MBO+ Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Schadebehandelaar Motorrijtuigen?

  Bekijk vacature

  Director Mergers & Acquisitions

  Zuid-Holland Universiteit (WO) Voltijd

  Aon Mergers & Acquisitions and Transaction Solutions is searching for a Director Mergers & Acquisitions! In other words, are you in need of a new challenge?

  Bekijk vacature

  Specialist Learning & Development (24 -26 uur)

  Rotterdam MBO+ Deeltijd

  Ben jij onze nieuwe Specialist Learning & Development?

  Bekijk vacature

  Intern Accountmanager Zorg & Inkomen

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij DE pro actieve Zorg & Inkomen specialist die onze grootzakelijke klanten helpt op gebied van Corporate Wellness?

  Bekijk vacature

  Schadebehandelaar Particulier

  Eindhoven HBO Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Motorrijtuigen en / of Varia Brand schadebehandelaar particulieren?

  Accountbeheerder

  Noord-Holland MBO+ Voltijd

  Ben jij communicatief sterk en klantgericht? Werk jij graag samen in een positief en energiek team en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een organisatie dat volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature

  Relatiebeheerder ProVolmacht Zakelijk

  Breda HBO Voltijd

  Word jij onze nieuwe relatiebeheerder?

  Bekijk vacature

  Sales Manager Regio Noord-West

  Utrecht HBO Voltijd

  Als Sales Manager ben je samen met je interne accountmanager verantwoordelijk voor de acquisitie en beheer van een regionale klantenportefeuille en heb je 1 of meerdere sectoren als aandachtsgebied.

  Je adviseert bestaande en potentiële klanten en bezoekt klanten op locatie. Je vertaalt ontwikkelingen naar adviezen of producten.

  Je inventariseert en analyseert risico’s en je bent verantwoordelijk voor het genereren van pensioenleads.

  Standplaats : Utrecht of Amsterdam

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Als campagne marketeer ben je verantwoordelijk voor vertalen van de Go- to- Market plannen naar aansprekende, relevante en impactvolle marketing campagnes.

  In samenwerking met de online marketeer en de marketing automation specialist worden succesvolle campagnes ontwikkeld, gerealiseerd en geëvalueerd.

  Bekijk vacature

  Broker Business Development B2C

  Rotterdam HBO Voltijd

  Als Broking Specialist Business Development B2C werk je met volledige focus mee aan het binnenhalen van nieuwe partners met een relatie met particuliere klanten, met als doel het verkopen van schade producten incl.

  zorg door ontwikkelingen van nieuwe proporties.

  Samen met de Business Developers en partners bedenk je oplossingen en vernieuwingen om onze doelen te realiseren. Multidisciplinaire (scrum)teams, met collega’s uit zowel de business als IT, gaan jou helpen om deze oplossingen daadwerkelijk te implementeren.

  Rotterdam HBO Voltijd

  Je bent onderdeel van het Aon Affinity Development Center. Hier werken we met Agile teams gebaseerd op de Customer Journey : Buy, Renew, Change, Claim, Info en Cancel.

  En houden we ons bezig met het verbeteren en bieden van uitstekende service en klantinteractie (Customer Intimacy), productvernieuwing (Product Leadership) en dat zo efficiënt mogelijk (Operational Excellence).

  Je werkt als test Engineer binnen een multidisciplinair scrumteam. In het scrumteam werk je dedicated en op locatie aan een specifieke opdracht, met zowel collega’s uit de business als IT die ieder hun specifieke kennis en kwaliteiten inbrengen.

  Je versterkt het team en helpt onze organisatie verder groeien in expertise op gebied van testen.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Als campagne marketeer ben je verantwoordelijk voor vertalen van de Go- to- Market plannen naar aansprekende, relevante en impactvolle marketing campagnes.

  In samenwerking met de online marketeer en de marketing automation specialist worden succesvolle campagnes ontwikkeld, gerealiseerd en geëvalueerd.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Als online marketeer ben je mede verantwoordelijk voor het bepalen van de kaders en tactische richting op het gebied van online marketing.

  Dit doe je door het vertalen van de strategische (inbound & outbound) marketinginitiatieven naar online projecten en optimalisatie van de bestaande online-activiteiten.

  Bekijk vacature

  Senior Casemanager (Ziektewet - WIA)

  Rotterdam HBO Voltijd

  Adviseer jij werkgevers over ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? Wil jij als Casemanager aan de slag in ons gedreven en enthousiaste team in Rotterdam?

  Eindhoven HBO Voltijd

  Heb jij een verzekeringsachtergrond en werk je graag projectmatig?

  Bekijk vacature

  Acceptant IPM (International People Mobility)

  Rotterdam MBO Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Acceptant IPM?

  Eindhoven MBO Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Acceptant Particulieren?

  Bekijk vacature

  Acceptatiespecialist Transport

  HBO Voltijd

  Word jij onze nieuwe Acceptatie specialist Transport?

  Bekijk vacature

  Applicatie & Integratie Architect

  Rotterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Vanuit een holistische blik op de huidige en gewenste inrichting van het bedrijf geef jij inhoudelijk richting aan de veranderingen binnen Aon.

  Je ontwerpt de doelarchitectuur en stelt richtlijnen op waarlangs de verandering vorm gegeven wordt. Minstens zo belangrijk is hoe je de architectuur weet toe te passen in de vele vernieuwingsinitiatieven.

  Ben jij die ervaren architect die kaderstellend en toepassingsgericht in balans houdt en zo waarde toevoegt aan de vernieuwing van de organisatie?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Centraal staan de customer journeys welke middels verschillende value proposities worden geoptimaliseerd. Als Marketing Strateeg ben je eigenaar van de particuliere value proposities en formuleer je voor heldere en haalbare Go-

  to-Market plannen met concrete doelstellingen.

  Rotterdam HBO Voltijd

  Ben jij onze nieuwe Portfolio Manager?

  Bekijk vacature

  Relatiebeheerder ProVolmacht Zakelijk

  Breda MBO+ Voltijd

  Word jij onze nieuwe junior relatiebeheerder?

  Bekijk vacature

  Klantenadviseur Rotterdam

  Rotterdam MBO+ Voltijd

  Ga jij de uitdaging aan om onze particuliere klanten te binden en onze verzekeringsproducten te verkopen? Wij zijn op zoek naar collega’s die blij worden van telefonisch contact en flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld zijn!!

  Bekijk vacature

  Schadejurist Beroepsaansprakelijkheid

  Amsterdam Universiteit (WO) Voltijd

  Wil jij je als jurist specialiseren in Beroepsaansprakelijkheid in een specifieke doelgroep? En werken voor een zeer aansprekend kantoor in verzekeringsland?

  Kom bij ons kantoor One Underwriting werken als Schadejurist Beroepsaansprakelijkheid. Lees snel verder!

  Bekijk vacature

  Product Owner Traffic & Conversion B2B

  Rotterdam HBO Voltijd

  Als Product Owner Traffic & Conversion B2B richt je je op het verhogen van relevant bezoek aan onze (online) kanalen en het verbeteren van de conversie op onze funnels.

  Je treft een team in opbouw en kunt daarin zowel het agile werken als de B2B dienstverlening op de kaart zetten!

  Bekijk vacature

  Klantenadviseur Noordwijk

  Noordwijk MBO+ Voltijd

  Ga jij de uitdaging aan om onze particuliere klanten te binden en onze verzekeringsproducten te verkopen? Wij zijn op zoek naar collega’s die blij worden van telefonisch contact en flexibel, resultaatgericht en praktisch ingesteld zijn!!

  Bekijk vacature

  Broker Construction & Engineering

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Wil je als Broker werken bij de meest toonaangevende makelaar en verantwoordelijk zijn voor A merken in de Construction & Engineering?

  Dan is deze vacature interessant voor jou.

  Rotterdam HBO+ Voltijd

  Werk jij graag bij een organisatie die voorop staat op gebied van lead generation en content marketing?

  Bekijk vacature Op basis van de opgegeven selectie konden we geen vacatures vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier