Spoelkeukenmedewerker parttime
Randstad
Wassenaar, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Avond en dagdiensten

Fulltime / parttime / weekend

Spoelkeukenmedewerker La Place Duinrell

Wil je op een bijzondere locatie aan de slag? Sta jij voor gastvriendelijkheid en wil jij gasten een onvergetelijke dag bezorgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de horecagelegenheden van La Place Duinrell! Vanaf Den Haag CS breng bus 444 richting Duinrell je er in slechts 6 haltes.

Deze functie is eventueel goed te combineren met een studie. Let op : er staan verschillende vacatures open. Afhankelijk van je beschikbaarheid willen wij je vragen om te solliciteren bij de FULLTIME / PARTTIME / WEEKEND vacature.

Werkzaamheden :

Als afwasser ben jij dé stille kracht op diverse horeca locaties van de horecagelegenheden bij Duinrell. We bieden je een zelfstandige functie aan waar je je kwaliteiten goed kan uiten.

Je werk bestaat uit het afwassen van serviesgoed, bestek en keukengerei, met behulp van een automatische was / spoel machine.

Je bent mede verantwoordelijk voor het opruimen van de restaurants. Daarnaast zorg je ervoor dat alles op de juiste plek terecht komt en ga je hygiënische te werk.

Je bent flexibel en bereidt om alles aan te pakken.

Functie-eisen :

 • Beschikbaar van begin maart tot december 2018;
 • Alle feestdagen beschikbaar tussen maart en december 2018, waarvan je 1 feestdag vrij mag vragen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel;
 • Geen tattoos of piercing (tenzij je deze kan verwijderen of bedekken);
 • Representatief, flexibel en betrouwbaar;
 • Harde werker en teamplayer;
 • Voor de avondlocaties is eigen vervoer gewenst (i.v.m. bustijden).
 • Beschikbaarheid :

  Full-time : 4-5 dagen waarvan één dag in het weekend en vrijdag (overdag of avond)

  Part-time : 3-4 dagen waarvan één dag in het weekend en vrijdag (overdag of avond)

  Weekend : 2 dagen zaterdag en zondag (overdag en / of avond)

  Uurloon :

  Je ontvangt naast je uurloon (inclusief wachtdagcompensatie) ook 8% vakantiegeld. Dit wordt in de 1e week van juni uitgekeerd of na afloop van je laatste verloning.

  Voor elk fulltime gewerkte maand ontvang je 2 verlofdagen.

  22 jaar en ouder : 9,69

  Als tegemoetkoming in je reiskosten, afhankelijk hoe ver je woont ontvang je :

  10,1 km Geen vergoeding

  10,1 - 15,099 km € 1,81 per dag

  15,1 20,099 km € 2,54 per dag

  Planning :

  Voor de horecagelegenheden bij Duinrell werkt Randstad met een grote planning die door veranderende weeromstandigheden en / of bezoekersaantallen soms op korte termijn aangepast moet worden.

  Wanneer je werkzaam bent bij een van de horecagelegenheden bij Duinrell vragen wij je flexibiliteit ten aanzien van extra werken en begrip wanneer een dienst om een reden niet door kan gaan.

  Ook bestaat er een mogelijkheid dat wij een extra beroep op je willen doen om extra te werken. Je kunt van te voren bij ons aangeven hoeveel uur je wilt werken.

  Ben jij één van de Spoelkeukenmedewerkers die wij zoeken en ben je fulltime, parttime en / of in het weekend beschikbaar?

  Reageer dan zo snel mogelijk! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier