Senior BI Business Analist
Groupe CGI inc.
Arnhem
55 dagen geleden

Position Description :

We leven in een tijd waar het datadomein in ontwikkeling is en de waarde van data enorm toeneemt. Dit creëert kansen en mogelijkheden voor bedrijven.

Het herkennen en benutten van de mogelijkheden en kansen is niet voor een ieder weggelegd maar wel voor jou!

Ben jij onze nieuwe collega die op basis van requirement-analyse de wensen en eisen van de klant inzichtelijk kan maken en op basis van nieuwe inzichten de vertaling weet te maken naar het ontwerpen én adviseren van business intelligence oplossingen?

Krijg jij energie van het opstellen van heldere user stories en het implementeren van deze oplossingen binnen een uitdagende Agile DevOps omgeving ?

Dan zoeken wij jou! Als ervaren BI Business Analist krijg je energie van klantcontact en maak jij het verschil met de door jou opgestelde requirements en ontworpen business intelligence-oplossingen

Your future duties and responsibilities :

Als BI Business Analist werk je aan een aantal innovatieve opdrachten voor onze klanten. Teamverband is erg belangrijk bij dit soort ontwikkeltrajecten, aangezien er een multidisciplinair team aan te pas komt om de applicaties tot een goed einde te brengen.

Als BI Business Analist neem je verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de organisatiebehoefte, het opstellen van business cases, inclusief de business value gebaseerd op de oplossing.

Je bent in staat om de gekozen oplossingsrichting op te delen in epic’s en / of userstories en het begeleiden van refinementsessies.

Je bent ervaren in het specificeren, prioriteren, verifiëren en valideren van functionele eisen en wensen en het vertalen naar bruikbare oplossingen.

Tevens ben je ervaren in het bewaken en beheren van de requirements tijdens projecten en fungeer je als klankbord voor de organisatie en projectteamleden.

Required qualifications to be successful in this role :

Vereiste kwalificaties

 • SCRUM Agile DevOps
 • Aantoonbare BI kennis en hands-on Agile DevOps ervaring
 • Sterk analytisch vermogen
 • Ervaren in het opstellen van globale business cases m.b.t. voorgestelde oplossing(srichting)
 • Kennis van de Nederlandse taal (C1 niveau)
 • Gewenste kwalificaties

 • Ervaring met Microsoft Power BI is een pré
 • Ervaring met het werken binnen een SAP domein
 • Competenties

 • Teamspeler met sterke soft skills zoals adviesvaardigheden, scenario denken, samenwerken, inlevingsvermogen, overtuigingskracht, stakeholdersmanagement
 • Vooruitstrevend en creatief
 • Opleiding / Certificeringen

 • Minimaal afgerond HBO in de richting van informatietechnologie of een ander relevante technische studie.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Yashvir Sewcharan via +31657104235 -

  yas.sewcharan cgi.com of met John Mohamed via +31651577236 - john.mohamed cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier