Rioleringsmedewerker
Luba
Hillegom, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Je start de dag rond kwart voor 7 in Hillegom. Vervolgens neem jij de bonnen met meldingen van de gemeente door met je collega en rijd je naar de eerste klus.

De meldingen variëren van stankoverlast tot het doorspoelen van drains en het door spuiten van kolken. Aan het einde van de dag zijn de meldingen afgewerkt en ga je met een goed gevoel weer richting huis.

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf in rioolonderhoud in Hillegom en omgeving

Functie eisen

Met een positieve, leergierige werkinstelling krijg jij de kans bij dit bedrijf om alle fijne kneepjes van het vak te leren.

Mocht je al in het bezit zijn van een VCA certificaat dan is dit een grote pre. Omdat je met de bus naar de locaties reist, is een rijbewijs B vereist.

Wat wij bieden

Een nieuwe uitdaging bij een informeel bedrijf in Hillegom. Je werktijden zijn van 07 : 00 - 16 : 00 uur. Indien er veel meldingen vanuit de gemeente zijn, is er kans op overwerk, maar dit wordt gecompenseerd door minder drukke dagen.

Hoe je solliciteert

Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier