Verkoper Games & Entertainment
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Vacatures

Verkoper Games & Entertainment (3-12 uur)

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden

Taken & verantwoordelijkheden :

Als verkoper Games / CD / DVD ben je verantwoordelijk voor de verkoop van games, cd s en dvd s. In de winkel benader je klanten actief en helpt hen op vriendelijke wijze.

Je geeft klanten gewenste productinformatie en je zorgt voor het aanvullen, presenteren en prijzen van de producten op de afdeling.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling en zorg je voor een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel :

Je hebt MBO werk- en denkniveau en werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur binnen de branche. Je beschikt over de benodigde productkennis (games, muziek en films) en je bent klantvriendelijk, enthousiast en communicatief vaardig.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Tot slot werk je graag op koop-avonden en in het weekend.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier