Junior Belastingadviseur
R.F.V. Christiaanse-Taxateur
Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Emmen, Eindhoven, Utrecht, NL
4 dagen geleden

Junior Belastingadviseur HLB Nederland

Of het gaat nu over vennootschapsbelasting of een bedrijfsopvolging, niets is zo interessant als fiscale vraagstukken. Dat vind jij, maar je begrijpt ook dat ondernemers daar soms anders over denken.

Terwijl deze vragen juist voor hun van belang zijn! Daarom wil je hen graag helpen. Bij HLB kan dat.

Als Junior Belastingadviseur werk je in een multidisciplinair team dat regionale klanten fiscaal en financieel adviseert en ontzorgt.

Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk. Doordat je bijblijft op het gebied van fiscale ontwikkelingen, kun je klanten met de meest uiteenlopende vragen helpen.

Denk bijvoorbeeld aan herstructureringen, fusies en overnames, bedrijfsopvolgingen, het opstellen van overeenkomsten, estate-planningen, aangiften van inkomsten- en vennootschapsbelasting of fiscale vragen over bitcoins.

Jij doet waar jij goed in bent, zodat jouw klanten zich volledig kunnen toeleggen op waar zij goed in zijn : ondernemen.

Je ondersteunt de (senior) belastingadviseurs bij het tot stand komen van een advies, onderzoekt fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de regelgeving.

Als onderdeel van het leerproces stel je zelfstandig aangiften op, verricht je de daaruit voortkomende werkzaamheden en onderhoud je contact met de klant en de Belastingdienst.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en partners, en kunt altijd bij hen terecht met vragen.

Zo kun jij blijven ontwikkelen én iets betekenen voor ondernemers en familiebedrijven uit de regio. Samen werken we aan morgen!

Wat we verder bieden

 • 40-urige werkweek en 30 vrije dagen.
 • Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar ook ruimte is voor ontspanning.
 • Hoogste kwaliteit en deskundigheid
 • Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen
 • Over jou

 • bijna) afgeronde fiscale WO opleiding; Fiscale economie of Fiscaal Recht.
 • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
 • Je werkt graag in een team en bent communicatief vaardig
 • Ambitieus en altijd op de hoogte van de laatste fiscale regelgeving.
 • Over ons

  HLB is een wereldwijde advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar netwerk adviseert ze met name familiebedrijven en het MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen.

  In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier