Medewerker klantenservice
Timing
Zoetermeer, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Je bent 15 minuten voor tijd aanwezig en praatdaarom nog even bij met je collega’s onder het genot van een kopjekoffie. Ondertussen is het al 09 : 00u en het eerste telefoontje komtal binnen.

Een klant twijfelt om zijn / haar abonnement opzeggen. Metjouw enthousiaste houding vraag je goed door en probeer je teachterhalen wat de reden is en wat de wensen en behoeftes zijn.

Jekomt erachter dat de klant tevreden is over KPN, het duurste pakketheeft en de reden van opzegging te maken heeft met de maandelijksekosten.

Met jouw empathisch vermogen kan je je goed inleven in deklant, maar jouw commerciële kant laat natuurlijk een klant nietzomaar vertrekken.

Je hebt een perfecte oplossing voor de klant,waardoor de klant kan genieten van lagere maandelijkse kosten énklant blijft van KPN.

De klant is zeer enthousiast en gaat in opjouw aanbod. De klant hangt op met het gevoel ik ben ontzettendgoed geholpen en blij om KPN klant te zijn.

Ik weet zeker dat ik nude beste deal heb voor mijn persoonlijke situatie . Jeadministreert het gesprek nog even in het systeem en op naar hetvolgende gesprek.

De gesprekken zijn zeer divers. Je kunt hierbijdenken aan klanten die een abonnement willen opzeggen, maar ookgesprekken over verschillende producten en diensten van KPN,namelijk : internet (glas en kabel), televisie en mobiele en vastetelefonie.

Indien je alles goed onder de knie hebt, dan kan je ookde chat gaan bedienen. Ben jij empathisch, commercieel,communicatief en vooral gezellig, dan zijn wij op zoek naar jouDaarnaast is er elke vrijdagmiddag tijd voor een gezellige borrelop de afdeling KPN.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier