Software Engineer
Krosto techniek
Alkmaar, NL
3 dagen geleden
source : Jobbird

Krosto Techniek heeft een nieuwe vacature voor een Software Engineer in de omgeving van Alkmaar (Noord-Holland). Solliciteer nu en we gaan vandaag nog voor je aan de slag.

 • Je zorgt voor een optimaal presterend machinepark.
 • Je ontwikkelt innovatieve oplossingen voor het machineplatform van de toekomst.
 • Je ontwerpt besturingsoplossingen en implementeert ze in verpakkingsmachines en -lijnen.
 • Je vertaalt klantwensen naar werkbare oplossingen door bijvoorbeeld productieomgeving te koppelen aan bedrijfssystemen.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van gebruikerseisen tot en met de inbedrijfstelling en de (technische) documentatie.
 • Vaardigheden

  Je hebt een HBO of universitaire opleiding gevolgd richting Technische Informatica, Industriële Automatisering, Computer Engineering of Elektrotechniek.

  Je hebt ervaring en / of affiniteit met Beckhoff besturingstechniek (TwinCAT 3), Siemens besturingstechniek (Step 7, TIA Portal, Scout), PLC besturingen (IEC 61131-3), Web technologieën (HTML, css, Javascript, Ajax, Knockout), Linux en Open source.

  Versiebeheersystemen (Subversion) kennen voor jou geen geheimen.Machinebouw en elektrotechniek vind jij fantastisch!Je hebt een basiskennis van computersystemen en netwerktechnologieën.

  Je bezit de kennis en ervaring om functionele specificaties en technische ontwerpen op te stellen.Je hebt het technisch inzicht om binnen de beoogde prijs / kwaliteitsverhouding de juiste ontwerpkeuzes te maken.

  Je kan goed communiceren in zowel het Engels als het Nederlands.Je kan goed zelfstandig werken.Je hebt ambitie en wilt jezelf graag (blijven) ontwikkelen.Je woont in Noord-Holland.

  Over de werkgever

  Goed nieuws! We mogen je een nieuwe vacature aanbieden, we zoeken namelijk een Software Engineer voor een héle gave baan in de omgeving van Alkmaar (Noord-Holland).

  Je gaat aan de slag voor een innovatieve, op kwaliteit gerichte specialist op het gebied van verpakkingstechnologie. Het is een bijzonder vlotte club met een erg leuk team dat er samen voor zorgt dat er telkens nieuwe efficiënte en servicegerichte producten worden gecreëerd.

  De oplossingen waaraan je straks werkt worden veelal ingezet binnen de voedingsmiddelenindustrie, ook internationaal.

  Als Software Engineer ben je een belangrijk onderdeel van het R&D-team waar jullie samen de verpakkingsmachines en -platformen van de toekomst ontwikkelen.

  Één van de manieren waarop jij jouw kennis bijvoorbeeld kan inzetten, is het toekomstige machineplatform voor verticale vorm-, vul- en sluitmachines, gebaseerd op Beckhoff besturingstechniek.

  Want naast Siemens zal er in de nabije toekomst ook Beckhoff worden toegepast. En daarnaast kom je ook in aanraking met Industrie 4.

  0, Predictive maintenance, Cloud, Modulaire machinebouw, Vision en Robotica.

  Voel jij jezelf daardoor aangesproken? Niet wachten, reageer vandaag nog op deze vacature want we willen je graag leren kennen!

  Klinkt het functieprofiel van de Software Engineer je als muziek in je oren? Dan horen we graag van je. Stuur je sollicitatiebrief samen met je cv naar ons toe en we gaan vandaag nog voor je aan de slag.

  Is dit toch niet de technische functie voor jou, neem dan een kijkje bij de andere technische vacatures die we voor je verzamelden.

  Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Ook wanneer je iemand kent wie deze technische functie op het lijf is geschreven, dan horen we graag van je!

  Je gaat aan de slag bij een betrokken bedrijf waar je terecht komt in een erg leuk en gastvrij team. Als Software Engineer heb je een afwisselende functie met veel vrijheid en zelfstandigheid.

  Er wordt geïnvesteerd in scholing en ontwikkeling zodat je nu, maar ook later de uitdaging vindt die je zoekt. Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier