Traineeship Overheid Roermond
Breinstein
Roermond
1 dag geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Overheidsorganisaties beschikken over ontzettend veel informatie. Van landkaarten uit de 16e eeuw, de gegevens van elke inwoner tot het waterpeil van de dichtstbijzijnde rivier en de gemiddelde piekdrukte op de snelweg verderop.

In de huidige tijd, waarin nieuwe technieken en mogelijkheden elkaar in recordtempo opvolgen en elke overheidsorganisatie voor de uitdaging wordt gesteld hierin mee te gaan, is er een groeiende behoefte aan professionals die zijn opgegroeid in het digitale tijdperk.

Word jij enthousiast van het idee om mensen te helpen zien welke mogelijkheden digitalisering biedt? Lijkt het je leuk om organisaties futureproof te maken door innovatieve techniek in te zetten die processen sneller, eenvoudiger en foutloos maken?

Dan hebben we iets voor je Wij bieden jou samen met de Radboud Management Academy en een breed pallet aan praktijkexperts een tweejarig traject dat jou klaarstoomt om Nederland digitaal koploper te maken.

Dit tweejarige traineeship leidt jou op tot professional in het vakgebied informatiemanagement. Door de combinatie van academisch onderwijs (op post-master niveau), praktische cursussen (Lean, scrum, agile en meer) en het opdoen van werkervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers, kun jij jezelf ontwikkelen in de richting die jouw interesse heeft en leg je de perfecte basis voor een carrière op het snijvlak tussen techniek, mensen en hun werkprocessen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (ja echt!)
 • Een tweejarig fulltime (40 uur) traineeship
 • Een basissalaris van €2400,- bruto
 • Een opleiding op postmaster-niveau : leergang sociaal organisatorische bedrijfskunde vanuit de Radboud Management Academy
 • Vakinhoudelijke opleidingen vanuit de VUCA academy opgericht door Anna Snel op het snijvlak van Informatiemanagement & Design Thinking.
 • Lean (Yellow & Green belt) & Scrum master-training (inclusief erkend certificaat) vanuit lean2succes
 • ITIL / BISL - inclusief certificering
 • Persoonlijk ontwikkelprogramma om je soft skills verder te ontwikkelen gave opdrachtgevers binnen de profit- en non-profitsector
 • Een opdracht bij jou in de omgeving, met een maximale reistijd van 1,5 uur een field coach voor coaching en jouw persoonlijke ontwikkeling
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding

 • Een kick-off om jou mede young professionals te leren kennen
 • Na het tweejarig traineeship zijn er mogelijkheden op een vervolgtraject bij breinstein, waarbij wij nog steeds rekening houden met jouw steile leercurve

  WAT VRAGEN WIJ?

 • Een bachelor- en / of masterdiploma in bijvoorbeeld Bestuurskunde, Overheidsmanagement, Bedrijfskunde, Communicatie of Informatiemanagement.
 • Maar ook andere opleidingen zijn mogelijk.

 • Heb jij (werk)ervaring met procesoptimalisatie of verandermanagement? Dan heb jij zeker een streepje voor!
 • Je hoeft zeker geen whizzkid te zijn, maar affiniteit met IT is wel van belang. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je anderen goed wegwijs kunt maken binnen applicaties en systemen, of dat je je hand niet omdraait voor het schrijven van een gebruikershandleiding, of dat je al een beetje kunt programmeren.
 • Je beschikt over overtuigingskracht en bent flexibel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Jij wordt enthousiast van onze kernwaarden : Ondernemerschap, Groei-mindset, Verbinding en Fun!
 • WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  Na het succesvol behalen van je HBO- of WO-opleiding ben je op zoek naar de perfecte baan waarin jij je op zowel persoonlijk vlak al professioneel vlak verder kunt ontwikkelen.

  En dat is precies waar wij als detacheerder gespecialiseerd in zijn. Daarnaast werken we landelijk, dus ook bij jou in de buurt!

  Tijdens verschillende gesprekken leren wij elkaar beter kennen, om zo te ontdekken waar jouw ambities en wensen liggen. Breinstein zet zich in om, samen met jou, een droom opdracht te bemachtigen.

  Wij zorgen ervoor dat je niet tussen die eindeloze stapel cv’s van concurrenten komt te liggen, maar krijgen jou direct aan tafel bij de juiste persoon binnen de organisatie.

  Wij werken samen met opdrachtgevers uit de publieke en private sector. Kortom : de ideale manier voor jou om te ontdekken binnen welke hoek van Informatiemanagement jij het beste tot je recht komt!

  Naast je professionele ontwikkeling bij opdrachtgevers, willen wij ook dat jij zoveel mogelijk gaat leren binnen het Informatiemanagement werkveld.

  En wie kunnen dit nou beter dan de docenten van de Radboud management academy en de VUCA academy, de koploper op het gebied van innovatie.

  Tevens volg je verschillende softskills trainingen en ga je samen met je fieldcoach aan de slag met het behalen van je persoonlijke leerdoelen.

  SOLLICITEREN OP HET TRAINEESHIP INFORMATIEMANAGEMENT

  Om onze kwaliteit hoog te houden, zijn er in onze klassen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gelukkig hebben wij een plekje voor jou gereserveerd! Reageer nu snel op onze vacature!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier