Stagelopen of afstuderen bij Aalberts?
Aalberts
Loosdrecht
1 dag geleden

Een stage of afstudeeronderzoek kan bij Aalberts op verschillende afdelingen. Voorbeelden hiervan zijn :

 • Afdeling Projectvoorbereiding : hier richt je je bijvoorbeeld op het uitwerken en monitoren van project-specifieke planningen en het voorbereiden van de inkoop om daarmee tijdige beschikbaarheid van materieel, materiaal, goederen en diensten voor het project te garanderen.
 • Verder houdt de projectvoorbereider zich bezig met het bewaken van financiële projectkosten.

 • Afdeling Uitvoering : hier richt je je bijvoorbeeld op het dagelijkse werk op de bouw. Hier wordt zorggedragen voor veiligheid voor alle betrokkenen en de uitvoerder fungeert als de schakel naar de projectleider.
 • Verder houdt de uitvoerder zich bezig met het opzetten, bewaken en beoordelen van projectplanningen en bijbehorende budgetten.

  Wie ben jij?

  Jouw kwaliteiten zorgen voor soepel lopende projecten en je wilt tijdens je stageperiode jezelf graag verder professionaliseren in de branche.

  Daarnaast herken je jezelf in de volgende zaken :

 • Je studeert hbo of mbo Bouwkunde;
 • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en punctueel;
 • Je bent een echte teamplayer en bezit goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent woonachtig in midden Nederland.
 • Wat bieden wij?

  Een uitdagende en leerzame stage bij een ambitieus bedrijf. Je loopt stage in een zeer professioneel team, waar je kwaliteiten gewaardeerd worden en waar ruimte is voor zelfontplooiing en inbreng van ideeën.

  Ook houden we van goede grappen en zijn er verschillende bedrijfsuitjes en -borrels. Natuurlijk bieden we je voor je stageperiode een passende vergoeding.

  Enthousiast?

  Zin om stage te lopen bij Aalberts en ben je bereid om dat te laten zien? Wij gaan graag verder met je in gesprek over deze mogelijkheid.

  Nog vragen voordat je op de knop hieronder drukt? Neem dan zeker even contact op met onze collega Esmée van Rhijn via werken aalbertsbouw.nl.

  Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier