Project Manager Business Development
Meijers Assurantiën
Almere, Flevoland, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij de verbindende factor tussen de klant en onze business? Ben je commercieel, zelfstandig maar ook analytisch en ondernemend?

En ambieer je een ondernemende positie met ruimte voor initiatief, creativiteit en groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werklocatie : Amstelveen

Wat verwachten we van je?

 • WO werk- en denkniveau of een afgeronde HBO-opleiding met bewezen analytisch inzicht
 • Diploma Adviseur Wft Schadeverzekering zakelijk en Adviseur Wft Inkomen
 • Minimaal 7 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als projectmanager in de assurantiebranche
 • Ervaring met het beheren en adviseren van grootzakelijke relaties op het gebied van schade- en employee benefit verzekeringen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van het Office pakket (Outlook, Word, Excel en PowerPoint)
 • Nima A / B opleiding en leidinggevende kwaliteiten zijn een pré
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris en een 13emaand
 • Een laptop en smartphone
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Een gezellige gezamenlijke lunch en vrijdagmiddag borrels
 • Jouw functie

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor succesvolle en tijdige afronding van complexe aanbestedings-, tender- en due diligence trajecten.

  Daarnaast lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van Business Marketingtools en de implementatie daarvan. Je bent een verbindende factor voor Directie, (intern) Accountmanagement en Marketing & Communicatie.

  Je adviseert en faciliteert hun bij (potentiele) kansen op het gebied van diverse doelgroepen / sectoren. Ook zorg je voor een optimale uitwisseling van informatie binnen de organisatie.

  Voor wat betreft de markt signaleer je relevante ontwikkelingen, trends en latente marktbehoeftes en vertaalt deze naar innovatieve concepten.

  Je bent voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden voor nieuwe doelgroepen / sectoren en doet voorstellen tot marktbenadering.

  Daarnaast doe je regelmatig marktonderzoek zoals deskresearch, co-creatie met klanten en in verschillende netwerken. Je ontwikkelt bestaande doelgroepen / sectoren op product, dienstverlening en communicatie en denkt actief mee over productontwikkeling.

  Jouw kwaliteiten

  Als Project Manager Business Development ben je Commercieel, Analytisch en Resultaatgericht. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en ben je accuraat.

  Omdat je een verbindende factor bent voor Directie en diverse afdelingen binnen de organisatie ben je goed in adviseren en beschik je over een behoorlijke dosis aan overtuigingskracht.

  En je bent in staat om Business Development duidelijk te positioneren binnen de organisatie.

  Jouw toekomst

  Als Project Manager Business development bij Meijers rapporteer je aan de Manager Marketing & Communicatie.

  Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden.

  Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij.

  Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde.

  Net zo belangrijk is een authentieke drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

  Het begint bij jou

  Ben jij de Project manager Business Development die wij zoeken? Solliciteer dan via het bovenstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie.

  Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier