Leerling BBL – Barentszhuis
Werken bij Siza
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Betrokken, creatieve, enthousiaste oudere jaars leerling gezocht

Wat leuk dat je een baan zoekt in de zorg en dienstverlening voor mensen met een beperking! Wil jij leren en werken tegelijk?

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zoeken een leerling, die zich wil ontwikkelen op het gebied van begeleiden en verzorgen van mensen die verschillende hulpvragen hebben.

Dat vraagt creativiteit, nieuwsgierigheid, enthousiasme en betrokkenheid. Als je dat in huis hebt willen we je heel graag leren kennen.

Bij Siza bieden wij jou een aantrekkelijke leer- en werkomgeving waar je met plezier kunt werken, leren en ontwikkelen.

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar een oudere jaars leerling , mbo- MZ niveau 4 of VP, of V-IG, voor het Barentszhuis.

Dat is een locatie waar met name mensen wonen met een Niet Aangeboren Hersenletsel en / of lichamelijke beperking. De ondersteuning en (soms complexe) zorg gaat op afspraak maar je moet in kunnen spelen op onverwachte situaties.

In het Barentszhuis wonen 38 volwassenen mensen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

De locatie is erg ruim en ligt centraal in Velp. Iedere bewoner in het hoofdgebouw heeft een eigen appartement met een slaapkamer, een badkamer en een tuin of balkon.

Achter elke deur gebeurt weer iets anders! Daar moet je als begeleider op in kunnen spelen. Ook zijn er vier gezamenlijke huiskamers.

Naast het hoofdgebouw staan zes appartementen, waar mensen wonen die maar enkele uren per dag begeleiding en / of zorg nodig hebben.

De appartementen in het hoofdgebouw zijn verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping ligt het accent op begeleiding, op de bovenverdieping op verzorging.

Als leerling maak je kennis met verschillende facetten van de zorgverlening binnen de gehandicaptensector. Je werkt en leert bij deze woning van Siza en wordt een volgend leerjaar overgeplaatst naar een andere locatie.

Wat neem je mee?

Enthousiasme staat voorop! Ook ben je leergierig, ondernemend en onderzoekend. Jij gaat graag met Siza deze uitdaging aan.

Je bent bezig met minimaal het tweede jaar van de opleiding MBO Maatschappelijke Zorg (niveau 4) of Verpleegkunde. Of minimaal in het tweede jaar van de Verzorgende IG (niveau 3).

Je bent flexibel inzetbaar.

Werken bij Siza

Wil je samen het verschil maken?

De medewerkers van Siza hebben met elkaar vier kernwaarden geformuleerd die de basis vormen voor ons werk. Wij zijn van betekenis.

Wij scheppen kansen.’ Wij nemen verantwoordelijkheid.’ Wij hebben plezier.’ Wie dit toepast in zijn dagelijkse werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is.

Gedreven door passie en door het benutten van talenten maken medewerkers van Siza samen een wereld van verschil. Wil je samen met Siza het verschil maken?

Werken bij Siza

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als leerling in de BBL-route (MBO) ga je één dag in de week naar school en ga je 24 uur aan het werk op één van onze locaties.

Je volgt de mbo-opleiding bij het ROC van jouw eigen keuze.

Je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Gedurende de opleiding ontvang je een salaris tussen € 1.

733 - € 2.495 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband ( 36 uur). Je krijgt een contract voor 28 uur waarbij je 4 uur lestijd (op school) betaald krijgt.

Siza betaalt jouw opleiding en de kosten voor boeken / licenties.

Samen met jou maken we gebruik van een leerlingvolgsysteem, waarbij jouw leren en ontwikkeling in het leren, jouw voortgang in je leerproces en je resultaten zichtbaar is.

Na het behalen van je diploma kun je aanspraak maken op baangarantie.

Wil je door ontwikkelen? Er is voldoende ruimte voor groei, zowel persoonlijk als in carrière!

Bij Siza zijn we altijd op zoek naar de beste zorg, daarom krijg je ook de kans om interne cursussen te volgen die je helpen ontwikkelen naar de volgende stap in de zorg.

Leren en werken

Sollicitatieprocedure

Petra, Carmen, Haico en Karin (opleidingsfunctionarissen van Siza) nodigen je van harte uit te solliciteren! Vertel ons in je brief waarom je solliciteert voor dit leerwerktraject in de gehandicaptenzorg én vertel waarom je denkt dat het vak bij je past.

Solliciteer via de sollicitatiebutton.

Bij een positieve beoordeling van je sollicitatie nodigen wij jou uit voor een sollicitatiegesprek bij de locatie van de leerwerkplek of online.

Hier zullen de teamleider en een opleidingsfunctionaris bij aanwezig zijn.

Veel succes met het schrijven van je brief en we zien er naar uit je te ontmoeten!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier