Ambulance planner
Highcare
Breda
5 uur geleden

Je werk bestaat uit

Voor onze afdeling ambulancezorg zijn we op zoek naar een fulltime planner ambulancezorg. Je zult tijdens jouw werkzaamheden je bezighouden met het plannen van ambulancediensten in het hele land.

Dit kan voor bijvoorbeeld ambulanceverpleegkundigen of voor een ambulancechauffeur.

Je zult een groep zorgprofessionals beheren waarvoor jij het vaste contactpersoon bent. Dat betekent dat je veel contact hebt met een vaste groep en voor hen alles regelt.

Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt en bouwt een band op met de zorgprofessionals.

Je komt te werken in een team van vier andere planners. De functie is ter uitbreiding van het planningsteam. De standplaats van deze functie is ons kantoor in Breda.

Wat verwachten wij van jou?

Op de planning van de ambulanceafdeling kan het net als op de ambulance zelf best wel eens rennen of stilstaan zijn. Je kunt het overzicht goed behouden op de drukke momenten en kunt goed prioriteiten stellen.

Administratief sterk en georganiseerd zijn helpt daar natuurlijk bij.

Verder ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar, waarbij je bereid bent om in ieder geval de woensdag en vrijdag te werken.

Voor ons zijn dat de dagen waarop de planning nu het krapste zit. Daarom is beschikbaarheid een harde eis bij ons.

Het is een pré als je ervaring hebt in de planning of als consultant / intercedent. We vinden dit echter niet leidend. Als je je herkent in het verdere profiel (bijvoorbeeld als starter), leergierig bent en je snel aan kunt passen, dan is dit ook welkom.

Het belangrijkste is dat je iemand met enthousiasme bent, wat jij over brengt op de zorgverleners. Als een zorgverlener vrolijk wordt als jij opbelt, dan ben je de juiste persoon om ons team te versterken!

Wat bieden wij jou

Wij bieden een passend salaris behorend bij je ervaring en vooropleiding. We kijken niet alleen naar nu, maar willen ook alvast voor jouw toekomst zorgen.

Daarom hebben we een goede pensioenregeling. Een vaste vrije dag behoort tot de mogelijkheden (ma, di of do).

We vinden het belangrijk dat je kunt verbinden met de collega’s op de planning, maar kijken ook naar jouw situatie. In tijde van Corona, maar ook daarna, is gedeeltelijk thuiswerken bespreekbaar.

Je kunt jouw sollicitatie richten aan Richard van Baarlen, Manager Ambulancezorg.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier