HBO meewerkstage HR Training & Development
DAF
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze HR afdeling Training & Development zijn we op zoek naar een meewerk-stagiair(e). Je draagt zorg voor diverse organisatorische en administratieve HR werkzaamheden.

Daarnaast worden deze werkzaamheden aangevuld met projectmatige werkzaamheden ter ondersteuning van de HR Specialist Training & Development. Denk hierbij aan :

 • Planning & Organisatie van diverse opleidingen;
 • Beantwoorden vragen van medewerkers t.a.v. opleidingen (mail en telefonisch);
 • Online opleidingscatalogus updaten en beheren;
 • Subsidie aanvragen ondersteunen;
 • Werkinstructies maken;
 • Processen in kaart brengen en visualiseren.
 • Jouw profiel Voor deze stage zijn we op zoek naar een enthousiaste derdejaars stagiair(e) in de richting HRM of Opleidingskunde.

  Je bent beschikbaar vanaf september voor een periode van minimaal een half jaar.

  Afdeling

  De afdeling Training & Development (T&D) maakt deel uit van de HR organisatie binnen DAF Trucks N.V. De afdeling bestaat uit 3 Training en Ontwikkeling Specialisten en de manager Training & Development.

  T&D is samen met de business en HR verantwoordelijk voor continu ontwikkeling van medewerkers. Wij ontwikkelen en organiseren trainingen, interventies en instrumenten met als doel waarde-

  toevoeging voor de klant. DAF Eindhoven, Westerlo en de buitenlandse vestigingen zijn het werkgebied.

  Wij bieden

  Onze stageplekken geven je de kans om je tot een Young Professional te ontwikkelen. Je kunt een actieve rol spelen in één van de vele projecten en meedraaien in de praktijk, waarbij de inbreng van eigen initiatieven en ideeën sterk wordt aangemoedigd.

  Je kunt hierbij rekenen op de begeleiding en ondersteuning van ervaren DAF-medewerkers. Als stagiaire bij DAF ontvang je uiteraard ook een stagevergoeding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier