Internal Auditor
Alliander
Arnhem
3 dagen geleden

Jouw energie

Internal Audit helpt Alliander haar doelstellingen te realiseren door met een systematische, gedisciplineerde aanpak de effectiviteit van de processen van risicomanagement, beheersing en organisatie-inrichting te evalueren en te verbeteren.

De kernwaarden hierbij zijn : onafhankelijk, deskundig en objectief.

Je werkt in een gedreven en zelf-organiserend team van 8 collega’s die nauw met elkaar samenwerken. Het is een team van specialisten met ruime kennis en ervaring.

Als team vinden we het mooi als auditors door kunnen stromen binnen Alliander. Dat is de reden dat we nu op zoek zijn naar een internal auditor met een technische achtergrond / kennis.

 • Zo werk jij aan de energie van vandaag en morgen;
 • Om die zekerheid, adviezen en inzichten aan organisatieonderdelen, Raad van Bestuur en Auditcommissie te geven, voer je audits en adviesopdrachten uit binnen de gehele organisatie.

  Op die manier leer je Alliander goed kennen. Natuurlijk kijken we als auditor naar bestaande bedrijfsprocessen en IT-beheersing (running the business), maar in deze energietransitie ook naar verandertrajecten / -projecten, digitalisering en duurzaamheid (changing the business).

  Onze stakeholders verwachten een objectief en onafhankelijk advies of oordeel op tactisch en strategisch niveau.

  Zowel in ons auditjaarplan als in onze onderzoeken borgt Internal Audit continu verbeteren door te werken op basis van plan-do-check-act.

  Kwaliteit is belangrijk en je hebt hierin ook een voorbeeldrol naar de rest van de organisatie.

  Een mooie uitdagende omgeving waarin je veel impact kan maken en leren. Ga jij deze uitdaging aan?

  Jouw werkgever

  Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet.

  Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.

  000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

  Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

  Jouw achtergrond

 • Je herkent je in onze kernwaarden : onafhankelijk, deskundig en objectief.
 • Je hebt een hbo of wo afgeronde opleiding.
 • Je hebt de attitude van een auditor, een professioneel-kritische instelling. Als je een RO, RE of CIA bent, is dat mooi meegenomen.
 • Bij voorkeur heb je ook technische kennis / achtergrond.
 • Je hebt affiniteit met risicomanagement en digitalisering.
 • Je legt gemakkelijk contact en bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.
 • Je brengt een voorstel of argumenten met stelligheid en enthousiasme.
 • Je neemt eigenaarschap en durft verantwoordelijkheid te nemen voor eigen keuzes.
 • Je bent analytisch ingesteld.
 • Jouw arbeidsvoorwaarden

  Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van.

  Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek) : Een salaris tussen minimaal € 4.

  500 en maximaal € 6.500 (inschaling op basis van kennis en ervaring). Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen.

  Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen.

  We hebben alle mogelijkheden op een rij gezet op www.werkenbijalliander.com / jouw-arbeidsvoorwaarden.

  Jouw actie

  Voor deze vacature hebben we exclusiviteit afgesproken met ARC People. Heb je vragen dan kun je die stellen aan Paulina Mager.

  Zij is bereikbaar via paulina arcpeople.nl. Bij interesse, solliciteer dan direct!

  Mocht je inhoudelijke vragen hebben, dan kun je ook contact opnemen met Erik Hessels, Manager Internal Audit, via erik.hessels alliander.com.

  Goed van start gaan

  Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan.

  Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Om je er een duidelijk beeld bij te geven, verwijs ik je graag naar https : / / werkenbij.

  alliander.com / arbeidsvoorwaarden / informatie-screening / Hier kan je er alles over lezen.

  Telefoonnummer :

 • 31 (6) 43280704
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier