Production Engineer (Logistic Systems)
Orion Engineering
Veenendaal, Netherlands
3 dagen geleden

Introduction

Gaat je hart sneller klopt van de mechanische systemen en een optimaal productieproces? Wil je een vliegende start maken bij een internationale marktleider?

Reageer dan nu op 06-54922962

Function

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert mechanische en elektrotechnische systemen voor verschillende branches waaronder logistieke warehouses van bijvoorbeeld Nike.

Op dit moment werken er 400 enthousiaste medewerker aan verschillende facetten, zoals productie, test, inkoop, engineering, verkoop en implementatie / installatie.

Vanwege de groei van de organisatie zijn zij op zoek naar een geschikte Production Engineer (Logistic Systems). In deze rol werk je op de afdeling Engineering op het snijvlak van R&D en productie.

Voor de invoering van nieuwe producten en de optimalisatie van het productieproces zijn wij op zoek naar een engineer die zowel coördinerende als design taken gaat uitvoeren in multidisciplinaire projecten :

 • Je bent hierbij o.a. verantwoordelijk voor het aandragen van technische voorstellen en ontwerpen (m.b.v. 3D CAD software), en de begeleiding van de uitvoering van deze voorstellen.
 • Je bent het aanspreekpunt vanuit productie voor vragen over productieprocessen.
 • Je stelt technische handleidingen op en instrueert collega's in de productie bij de toepassing van nieuwe procedures en werkmethoden.
 • Je ondersteunt bij het oplossen van storingen en kwaliteitsproblemen binnen de productieprocessen.
 • Je zorgt voor alternatieve onderdelen wanneer de vaste leverancier het niet kan leveren.
 • Requirements

  Als Production Engineer (Logistic Systems) voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je hebt een afgeronde HTS opleiding in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Automotive, Industrieel Product Ontwerpen of soortgelijks;
 • Je hebt ervaring in 3D CAD software en hebt affiniteit met mechatronica;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Veenendaal of je bent verhuisbereid.
 • Offer

  Orion Engineering tops the list of its customers when it comes to finding the best candidates. For you, this means that there are various options to get started and work on the latest developments in your field.

  There is always a Business Manager to provide you with individual guidance, which allows you to develop yourself optimally and take your knowledge to the next level.

  Orion Engineering is thé director in shaping your career in technology optimally!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier