Leerkracht met open armen en vizier, groep 1/2 in Amsterdam
De Brink
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : Meesterbaan

We zoeken op de Brink per 1 januari 2021 een enthousiaste collega voor onze groep 1 / 2. Invulling fulltime of parttime, dagen in overleg met jou.

De Brink

IKC De Brink kent een jong, enthousiast en ambitieus team, gericht op het geven van modern en aantrekkelijk onderwijs. Naast de reguliere groepen in de onderbouw hebben we ook een groeiklas voor twee dagdelen in de week.

In deze kleine groep krijgen kwetsbare kleuters extra ondersteuning in sociaal emotionele ontwikkeling, taalvaardigheid en taakgerichtheid.

We werken met de methodiek van Stichting LeerKracht. Samen lessen voorbereiden, regelmatig bij elkaar een les bekijken aan de hand van haalbare doelen.

Dat is bij ons routine. De inspectie heeft de school recent het predicaat GOED gegeven. Met name professionele samenwerking van het team en kwaliteitscultuur zijn benoemd als sterke punten.

We geloven in de talenten van onze leerlingen. We werken samen met onze vakdocenten ( muziek, beeldende vorming, bewegingsonderwijs en drama) en specialisten ( logopedie, ergotherapie, gedragsspecialist) aan een breed aanbod, dat elk kind uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen.

Onze school ligt in Amsterdam Zuidoost. Team, ouders en leerlingen vormen een gemeenschap rondom de school met een rijkdom aan diversiteit en verschillende culturen.

We vormen samen met welzijnsorganisatie Swazoom en KDV Buddies een IKC. Bij de school kan gratis geparkeerd worden. Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Gemeente Amsterdam en het bestuur van Stichting Zonova bieden een verhoogde en uitgebreide reiskostenvergoeding

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier