Consulent wet maatschappelijke ondersteuning (wmo)
DPA Professionals
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wat je gaat doen : In deze belangrijke rol ben jijde schakel tussen de aanvragende cliënt en de juistehulpvoorziening. Je brengt de ondersteuningsbehoefte in kaart enbespreekt de mogelijkheden.

Daarbij kijk je altijd eerst naar demogelijkheden binnen het eigen sociale netwerk van de cliënt.Daarnaast heb je nauw contact met het wijkteam, anderezorgverleners, leveranciers en zorgaanbieders.

De Wmo-aanvragenwaarmee je te maken krijgt, variëren van aanvragen voor eenrolstoel, rollator, hulp in de huishouding tot taxivervoer,woonbegeleiding en woningaanpassingen.

 • Doortastend ga jij aan deslag met het : behandelen van nieuwe meldingen Wmo; afleggen vanhuisbezoeken en voeren van keukentafelgesprekken;
 • uitvoeren van(her)indicaties (wonen, rollen, vervoer, begeleiding enhuishoudelijk hulp); identificeren van de doelen, problemen enoplossingen (vraag achter de vraag);
 • schrijven van hetondersteuningsplan; advies en informatie vertrekken aan cliëntenover de (voorliggende) voorzieningen in het kader van de Wmo.

 • Watwe vragen : De WMO consulent die wij zoeken heeft : een hbo-diplomaop zak. Bijvoorbeeld van de opleiding SPH, MWD, Social Work,Psychologie, Pedagogiek of Ergotherapie;
 • in ieder geval 2 jaarervaring als WMO Consulent of indicatiesteller bij een gemeente(must); ervaring met de kantelingsgerichte benadering tijdens hetvoeren van keukentafelgesprekken;
 • uitgebreide en actuele kennis vande wet- en regelgeving op het gebied van Wmo; uitstekendecommunicatieve vaardigheden; Je ziet het als een uitdaging om bijverschillende gemeenten ervaring op te doen en je stelt je hierinflexibel op.

 • Wat we bieden : Wat biedt DPA Professionals jou? Voorwat hoort wat, dus naast bakken met kennis, flexibele werktijden,persoonlijke aandacht, een vertrouwd gevoel en leerzame opdrachtenbij verschillende gemeentes krijg je van ons ook : een salarispassend bij de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • eenpensioenregeling, waarvan de opbouw start zodra je DPA Group eenhalf jaar versterkt; reiskostenvergoeding of een leaseauto,afhankelijk van de opdracht en gemeente waar je aan de slag gaat;
 • 25 vakantiedagen; een groot studiebudget, zodat jij alle kneepjesvan het vak kunt leren via onze DPA Academy en zelfstudie.

  Werk jeals ZZP’er? Ook dan kun je bij DPA aan de slag! Je werkomgeving : DPA bemiddelt snel specialisten binnen kleine en grote gemeentenverspreid over heel Nederland.

  Wij geloven dat talent op de juisteplek leidt tot geluk, voor zowel werknemer als werkgever. Datdrijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bijhet plaatsen van de juiste (interim) professionals bij onzeopdrachtgevers van opdrachten en projecten.

  Wij zijn iedere dag ingesprek met zowel opdrachtgevers als professionals en weten daaromprecies wat er op de markt speelt.

  Met onze jarenlange ervaring enons ijzersterke netwerk begeleiden we jou naar passende opdrachtendie aansluiten bij jouw ambities.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier