Gezocht: Ervaren .NET / C# Developer
Place-ICT
Nijkerk, NL
6 dagen geleden

Gezocht : Ervaren .NET / C# Developer.

Als ervaren .NET / C# Developer ben je bezig met de laatste technieken van softwareontwikkeling en de modernste softwaretooling van Microsoft (je krijgt de tijd om je daarin bij te scholen als je nog niet zover bent).

Je realiseert in multidisciplinair teamverband innovatieve oplossingen voor de klanten. Je bent op deze wijze diepgaand betrokken bij de verdere groei van de relatie.

Jij bent een ervaren .NET / C# Developer die gewend is om in teamverband te werken en weet waar het in de wereld van software development om draait.

Je begrijpt dat de gemaakte software van grote waarde is voor de klant en dat zij te allen tijde voorop willen lopen. Daarom heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan, waar je ook de tijd voor krijgt!

Je begrijpt de verschillende belangen die er in projecten kunnen spelen. Je houdt van een grote mate van zelfstandigheid en wilt resultaten laten zien.

Je vindt het prettig om resultaat gedreven te werken en een kwalitatief goed produkt neer te zetten. Veelal ben je bezig met nieuwbouwprojecten (dus je mag meedenken en creeeren).

De bedoeling is dat je oplossingen bedenkt voor de klant die tevens voor hergebruik in het framework kunnen worden opgeslagen.

Dus je moet een stap verder willen denken dan alleen een probleem op te lossen.

Voor de ervaren .NET / C# Developer geldt :

 • Je hebt een HBO of WO opleidingsachtergrond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen in .NET, C#, MVC en / of SQLserver;
 • Je houdt jezelf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van softwarearchitectuur, ontwikkeling en technologie;
 • Je bent bereid mee te praten t.a.v. de softwarearchitectuur. We luisteren graag naar jou inbreng;
 • Goede kennis van de Nederlandse als Engelse taal.
 • Onze relatie is een platte organisatie met korte communicatielijnen. Tot haar klantenkring behoren : Verzekeringsmaatschappijen, vermogensbeheerders maar ook medische adviesbureaus gebruiken onze softwareoplossingen.

  Met deze oplossingen administreren zij hun polissen, contracten en dossiers, voeren zij diverse processen uit, genereren rapportages en communiceren ze met hun klanten.

  Het team aan developers is momenteel 5 en deze functie is een uitbreidingsvraag (bedrijf is groeiende). Je werkt binnen een vast team op een vaste werkplek (als je niet - optioneel - deels thuis werkt).

  Veelal ben je bezig met nieuwbouwprojecten (dus je mag meedenken en creeeren).

  Onze relatie heeft een platte organisatie met korte communicatielijnen en een informele bedrijfscultuur, waarbij eigen initiatief en zelfstandigheid voorop staat.

  Verder is het volgende van toepassing :

 • Er heerst een prettige werkomgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan;
 • De managementstijl is : Doe datgene waar je goed in bent!;
 • De medewerkers krijgen een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Flexibele inloop (07.00 / 10.00u) als uitlooptijden (16.00 / 20.00u), 32 uur, thuiswerken is allemaal bespreekbaar en mogelijk;
 • Eén keer in de twee weken krijg je een halve dag van de baas om "te mogen spelen" ten behoeve van jouw zelfontwikkeling (Bijv.
 • de core developers gaan Front-end kennis opdoen, of je verdiept je eens meer in databases, of je ontdekt wat een projectleider allemaal doet oid).

  Waarom via Place-IT?

  We schieten niet met hagel, we schieten met scherp. Dat doen we al bijna 20 jaar voor IT’ers met een missie. We spreken jouw taal en hebben de IT vacatures die passen bij jouw IT kennis, IT ervaring en IT ambitie.

  IT specialist voor IT specialisten !

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier