Leerling MBRT duaal
Gelre ziekenhuizen
Zutphen
4 dagen geleden

Afdeling

Je komt te werken op een afdeling met de meest moderne apparatuur in zowel het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn als in Zutphen.

Je wordt begeleid door een enthousiast team van laboranten en radiologen. De opleiding start in september 2022 en wordt verzorgd door InHolland in Haarlem.

De duale variant is een combinatie van leren op school en werkend leren in de praktijk.

Functie eisen

 • Je hebt een HAVO / VWO-diploma of MBO niveau 4.
 • Het is een pré als je een NG of NT profiel hebt gehad.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en empathisch ingesteld, daarnaast zie je het als een uitdaging om in een multidisciplinair team samen te werken.
 • Bovendien ben jij enthousiast, zelfstandig en beschik jij over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Je bent bereid om naast je studie 32 uur per week te werken in de Gelre Ziekenhuizen
 • Ons aanbod

  Na een succesvol afgeronde Beroeps Voorbereidende Periode (BVP) krijg je een leerarbeidsovereenkomst van 32 uur. Tijdens de BVP ontvang je zakgeld van maximaal 1603,99 (leeftijdsafhankelijk) bruto per maand bij een voltijd dienstverband (36 uur).

  Voor de leerarbeidsovereenkomst geldt een leerlingensalaris van maximaal 2030,- (leeftijdsafhankelijk) bij een voltijd dienstverband (36 uur).

  Na vier jaar behaal je het HBO-diploma Medisch Beeldvormer en Bestralingsdeskundige

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier