Verpleegkundige geriatrie
Spaarne Ziekenhuis
Haarlem South, NL
6 dagen geleden

Ben jij een verpleegkundige die zich wil verdiepen in de geriatrische zorg binnen een ziekenhuis? Of wil jij als verpleegkundige ouderenzorg de stap naar het ziekenhuis maken? Dan zoeken wij jou!

De afdeling

Geriatrie is hét specialisme van de toekomst. Binnen dit specialisme wordt met een multidisciplinaire blik op psychisch, sociaal en lichamelijk functioneren naar de patiënt gekeken.

Het behandel- en interventiecentrum binnen de afdeling geriatrie bestaat uit een klinische afdeling, een polikliniek, een consultatieve dienst, een valpoli en een geheugenpoli.

Op onze klinische afdeling bieden wij de verpleegkundige een dynamische werkplek met aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groeimogelijkheden voor in de toekomst naar een functie van gespecialiseerd of regieverpleegkundige.

Wij hebben een warm, open en gemêleerd team bestaande uit enthousiaste verpleegkundigen die gericht zijn op nieuwe ontwikkelingen en de kwaliteit van verplegen.

Dit ga je doen

Als verpleegkundige ben jij onderdeel van een multidisciplinair team. Jij weet invulling te geven aan de complexe zorg van onze kwetsbare ouderen.

Zorgvragen die acuut en levensbedreigend zijn maar ook chronische, langdurig of palliatief van aard. De diversiteit waar je als verpleegkundige mee te maken krijgt zorgt ervoor dat jij je breed kunt blijven ontwikkelen.

Zeker zo belangrijk is jouw rol in het contact met familie, mantelzorgers of andere zorgverleners van de patiënt. Je informeert ze en beantwoord de vragen en betrekt ze bij de behandeling.

Je verzorgt klinisch lessen aan je collega's. Je begeleidt nieuwe collega's en stagiaires, onze medewerkers van de toekomst.

Heb je geen ziekenhuiservaring? Dan krijg je bij ons een op maat gemaakt inwerkprogramma.

Dit ben jij

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige
 • Je hebt affiniteit met de geriatrische patiënt.
 • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen binnen de klinische geriatrie
 • Wij bieden jou!

  De functie van verpleegkundige is ingedeeld in functiegroep 45 (CAO Ziekenhuizen). Dit houdt in maximaal € 3.072,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur) afhankelijk van je werkervaring.

  Ben je al in het bezit van de opleiding klinische geriatrie? Dan word je ingedeeld in functiegroep 50, maximaal € 3.490,-

 • bruto per maand. Verder bieden wij : Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een groeiend specialisme;Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week;
 • De mogelijkheid tot het volgen van scholing;Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op je werk.

  Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

 • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een groeiend specialisme;
 • Een dienstverband van 24 tot 36 uur per week;
 • De mogelijkheid tot het volgen van scholing;
 • Prima bereikbaarheid; met de auto ben je vanuit Amsterdam binnen een half uur op je werk. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
 • Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Heb je nog vragen?

  Heb je vragen naar aanleiding van de vacature van verpleegkundige dan kun je contact opnemen met Ingrid van 't Erve, afdelingshoofd klinische geriatrie, via telefoonnummer : 06-

  11038909 of 023-2244538.Je kunt voor 15 oktober a.s online solliciteren via onderstaande link. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken deel uit van de selectieprocedure.

  Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier