Medewerker Technische Dienst broodbakkerij
Covebo
VELSEN-NOORD , NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Ben jij de enthousiaste, oplossingsgerichte techneut die wij zoeken?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. Met twee rechterhanden en een gezonde dosis werklust ben jij aan het juiste adres bij deze broodbakkerij.

De nieuwste, moderne machines moeten ook af en toe onderhouden worden om te zorgen dat de opdrachtgever wekelijks de miljoenen broden en broodjes kunnen afleveren.

Jij zorgt voor preventief onderhoud en kunt mechanische en elektrische storingen oplossen. Doordat je inspectie-, onderhouds-

reparatie-, revisie-, en modificatiewerkzaamheden succescol uitvoert draait de productie goed, veilig en in het juiste tempo.

Jij houdt tijdens je werkzaamheden rekening met de wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid, ARBO, hygiëne en milieu.

Functieeisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die van aanpakken houdt en die op zoek is naar afwisseling en veel uitdaging! Daarnaast beschik jij over :

 • een afgeronde opleiding mts-elektrotechniek;
 • ongeveer 2 jaar relevante ervaring (bijvoorbeeld als servicemonteur of medewerker technische dienst);
 • interesse in werktuigbouwkunde;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Daarnaast ben jij natuurlijk :

 • resultaat- en kwaliteitsgericht;
 • flexibel en oplossingsgericht;
 • nieuwsgierig en leergierig.
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is in ontstaan uit een fusie tussen twee bekende supermarktketens en heeft momenteel 185 filialen. De opdrachtgever is een familiebedrijf en wordt volledig gefinancierd door haar aandeelhouders.

  Naast de supermarkten door heel het land bestaan er ook vele productiebedrijven waaronder bakkerijen en slagerijen.

  De opdrachtgever streeft naar vernieuwing en onderscheidende supermarktformules. Zij doen dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze.

  Ze streven naar een professionele, betrokken, kostenbewuste maar ook integere organisatie te creëren die midden in de maatschappij staat en waarin de wensen van de klant centraal staan.

  Arbeidsvoorwaarden

  De opdrachtgever biedt jou een passend salaris (marktconform) en goede arbeidsvoorwaarden. Je hebt een 38-urige werkweek waarbij je de uren verdeelt over ploegendiensten.

  Wanneer je één jaar onafgebroken in ploegendiens thebt gewerkt krijg je 2 vakantiedagen extra op jaarbasis.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier