Projectleider Events
BUKO Infrasupport | Barendrecht
Barendrecht, NL
1 dag geleden
source : deBanenSite

BUKO Infrasupport Barendrecht zoekt een Projectleider Events te HBO geplaatst op 18-03-2020

Zet jij graag je schouders onder grote evenementen zoals Rotterdam Marathon en Heineken Dutch Grand Prix? Heb jij ervaring met het plannen en organiseren van veilige verkeersstromen?

Dan ben jij de projectleider die wij zoeken.

PROJECTLEIDER EVENTS

JIJ ZET JE SCHOUDERS ERONDER.

Binnen BUKO Infrasupport zoeken we een projectleider met minimaal een paar jaar ervaring in het toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen.

Jij kan goed organiseren, zowel binnen de organisatie als met de opdrachtgever. Jij geeft sturing en brengt projecten / evenementen tot stand.

Je bent steeds in contact met stakeholders en woont vergaderingen bij. Bovenal zorg je voor een veilige in- en uitstroom van verkeersstromen.

Zet jij graag je schouders onder grote projecten en ben je zo nodig flexibel in te zetten? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken.

Als Projectleider Events adviseer je opdrachtgevers over toepassingsmogelijkheden van onze verkeersvoorzieningen, laat je verkeersplannen maken en offertes opstellen.

Je leidt onze evenementen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je coördineert en / of verzorgt de werkvoorbereiding en afhandeling van binnengekomen opdrachten.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces; kwaliteit, planning en financiële bewaking. Daarnaast onderhoud je intensief contact met strategische klantrelaties.

Kortom je bent het aanspreekpunt voor de klant van advies tot evaluatie.

Uren per week : 40 uur

Carriereniveau : Regio :

Regio : Randstad

BUKO Bedrijf : BUKO Infrasupport

BUKO Infrasupport

JIJ KOMT JE AFSPRAKEN NA.

Heb jij ook een hekel aan afspraken die niet worden nagekomen? Binnen onze principes vormt dit de basis voor een lange termijn relatie.

Wij zijn BUKO Infrasupport, specialist op het gebied van tijdelijke verkeersvoorzieningen. In de evenementenbranche spelen we een belangrijke rol.

Je komt ons tegen bij Paaspop, Dam tot Damloop en Heineken Dutch Grand Prix.

DIT BEN JIJ :

Deze eigenschappen heb jij als Projectleider Events

 • Je bent gesprekspartner op verschillende niveau’s.
 • Je toont initiatief, bent een enthousiaste doorzetter.
 • Je komt je afspraken na.
 • VEILIGHEID :

  Wij begeleiden de meest uiteenlopende evenementen zoals : Heineken Dutch Grand Pix, We Are Electric, Rotterdam Marathon en Dam tot Damloop.

  Bij evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

  In onze verkeersplannen staan veiligheid, kwaliteit en milieubewustheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek altijd voorop.

  ZO GAAN WE MET ELKAAR OM

  Kennismaken met BUKO is kennismaken met onze principes. Ze beschrijven hoe we met elkaar en onze klanten omgaan. Hier staan we voor.

 • We doen het netjes of niet
 • We zijn service- en resultaatgericht
 • We nemen weloverwogen beslissingen
 • Langetermijnrelaties vormen de basis
 • Je kunt online solliciteren of ons bellen : 088-0188018.

  Interesse in de functie van Projectleider Events bij BUKO Infrasupport Barendrecht regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier