Projectmanager
Hot Networkz
Almere
16 uur geleden

Wat ga je allemaal doen?

Eigenlijk te veel om op te noemen. Maar wat is het leuk. Je bent namelijk continu bezig met mensen; jouw eigen team opbouwen, uitbouwen, behouden en opleiden.

Met 15 vestigingen, 50 verschillende opdrachten en 500 promotors een hele uitdaging. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat alles volgens planning verloopt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begint de dag natuurlijk met een lekkere bak koffie terwijl je computer aan het opstarten is. Na het checken van je e-

mail en het opstellen van je to-do list, stroomt jouw team binnen. Naast natuurlijk wat praktische zaken, ben jij de aangewezen persoon om de promotors te motiveren en inspireren voordat ze op pad gaan.

Eenmaal de deur uit heb jij de tijd om verder te werken aan je to-do list, bestaande uit o.a. optimaliseren van de planning, intakegesprekken voeren en trainingen voorbereiden en geven.

Dit doe je niet elke dag, je gaat ook zelf mee op pad om jouw team te ondersteunen en te streven naar de beste resultaten! Je blijft altijd bereikbaar voor jouw team of je op kantoor bent of op locatie staat maakt niet uit, jij helpt waar nodig.

Een werkdag vliegt altijd snel voorbij omdat je continu aan het schakelen bent! Je eindigt je dag met een lekker koud biertje terwijl je team vol enthousiasme alle ins en outs deelt van de geslaagde dag!

Wie ben jij?

Jij bent een echte people manager die zijn / haar hoofd koel kan houden! Je neemt de verantwoordelijkheid voor de planning, het team en de behaalde resultaten.

Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed geregeld is zodat jouw team optimaal kan presteren en jullie vooral heel veel lol kunnen beleven.

Je bent een strever en jij gaat altijd voor het beste resultaat.

Daarnaast :

 • Heb je ervaring in Direct Sales (vereist);
 • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Ben je in bezit Rijbewijs (pré).
 • Wat bieden wij?

  Een toffe werkplek waarbij je direct aan de bak gaat in een uitdagende en zelfstandige functie. Binnen een organisatie waar de doorgroeimogelijkheden oneindig zijn en diverse opleidings-

  en trainingsmogelijkheden.

  Maar dit is nog niet alles :

 • Marktconform, vast salaris aangevuld met een uncapped bonussysteem;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om commerciële en operationele ervaring op te doen;
 • Optimale werksfeer met leuke collega’s;
 • Gezellige borrels en gaafste reizen!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier