Spoedeisende Hulp Verpleegkundige
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, NL
6 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een baan als SEH verpleegkundige, maar heb je geen zin in nachtdiensten? Dan ben je nu aan het goede adres!

Je eerste dienst als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp! Geen dag zal hetzelfde zijn, en je weet dat je vaak voor onverwachte situaties komt te staan.

Je team bestaat uit verpleegkundigen en artsen die je al gauw allemaal leert kennen. Ze zullen je vertellen dat er per jaar ongeveer 14.

000 patiënten worden ontvangen.

Je gaat aan de slag in een klein team, in een ziekenhuis waar de communicatielijnen kort zijn en iedereen alles aan elkaar kan vragen, hierdoor kun je snel schakelen.

Dit wordt door je collega’s als heel prettig ervaren. Al gauw kom je er achter dat je veel verantwoordelijkheid draagt binnen de functie.

Zo zijn er geen SEH artsen, daardoor wordt er soms meer van je verwacht dan bij de grotere ziekenhuizen. En als kers op de taart kom je er ook nog eens achter dat er op de Spoedeisende Hulp geen nachtdiensten zijn! De werktijden zijn van 8 : 00 23 : 30 uur.

Zie jij het al zitten om bij ons aan de slag te gaan en ben jij diegene die ons team komt versterken? Lees dan verder over wie we zijn en wat we jou kunnen bieden.

Ziekenhuis Amstelland : aangenaam dichtbij

Wij zijn een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis voor iedereen in de regio Amstelland en gemeente Amsterdam. Bovendien hebben we een bijzondere functie voor de Joodse gemeenschap.

Bij ons kunnen patiënten 24 uur per dag terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling.

Van spoedeisende eerste hulp tot intensive care. Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de lijnen kort en de teams hecht.

En als regioziekenhuis werken we nauw samen met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en vele andere zorgverleners in de regio.

Wat wij bieden!

 • Een dienstverband voor 24-36 uur per week, waarbij je wordt ingezet in dag- en avonddiensten (Werktijden tussen 08.00 uur en 23.30 uur).
 • Een enthousiast betrokken team.
 • Een salaris van maximaal € 4227,- bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen.
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%.
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem (waaronder een fietsregeling en reiskosten MKA) en gratis parkeergelegenheid.
 • Wie ben jij?

  Je bent een gediplomeerd SEH verpleegkundige, bij voorkeur aangevuld met ATLS / APLS. Je ziet een open communicatie met collega’s, patiënten en familie als een belangrijk onderdeel van je werk.

  Verder ben je stressbestendig en flexibel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier