Constructeur
Moteq
Hellevoetsluis
9 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Alle grote Kunst- en Cultuurinstellingen van Rotterdam, de nog te bouwen luxe woontoren Stack op de Müllerpier of Industriële gebouwen bij Heineken en Exxon, als constructeur sta je letterlijk en figuurlijk aan de basis van deze geweldige projecten en meer!

Typerend voor werken bij onze opdrachtgever is de grote diversiteit aan multidisciplinaire projecten. Dat betekent dat je als constructeur ook over de grenzen van je eigen vakgebied kijkt en samenwerkt met collega’s op het gebied van Bouwtechniek, Brandveiligheid, Beheer & Onderhoud en Installatietechniek.

Gaan je handen al jeuken? Dat komt goed uit want we zijn op zoek naar een nieuwe knappe kop die het team Constructietechniek komt versterken!

Wat je zoal gaat doen :

 • Je doet onderzoek naar constructies en details op locatie en verzorgt hierbij ook de inmeting en de opname;
 • Je zet constructieve modellen (2D en 3D) op en zorgt voor de ontwerp-, dimensionerings-, detail- en wapeningsberekeningen van het model;
 • Je analyseert op basis van het 2D en 3D-model de diverse berekeningen;
 • Je adviseert modelleurs over de constructietechnische zaken;
 • Ben jij de kandidaat?

  De constructeur die wij binnen ons team willen verwelkomen heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van constructietechniek en is bekend met rekensoftware als SCIA en Technosoft.

  Hij of zij is een rekentalent en zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde planningen en budgetten worden uitgevoerd.

  Daarnaast heeft hij of zij al meerdere jaren aantoonbare ervaring in het veld en is een kei met klanten!

  Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Waar jij gaat werken

  Ingenieursbureau in hart en nieren. De aanpak is altijd persoonlijk en flexibel. Bij het Ingenieursbureau begint het project bij de klant en níet bij de techniek.

  Daarnaast is de opdrachtgever ook gewoon een gezellig team, met een uitstekende onderlinge koffieservice, waar ze dagelijks met veel enthousiasme aan fantastische projecten werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier