Monteur Technische Dienst
Supplyd B.V.
warmenhuizen, Noord Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Monteur Technische dienst Uitzicht op vast contract Marktleider productieomgeving Omgeving Alkmaar Salaris tot €3600 2 ploegendienst Bedrijf Dit bedrijf, dat al meer dan 100 jaar bestaat, is een grote producent van voedsel en levert aan supermarkten door heel het land.

Dit bedrijf heeft 4 verschillende fabrieken waar zij hun producten verwerken tot halffabricaten. Deze halffabricaten worden vervolgens in een van de andere vestigingen verwerkt tot het eindproduct dat naar de klant gaat.

Verdeeld over deze locaties staan 70 productielijnen die onderhouden moeten worden en waarbij verstoringen moeten worden verholpen.

Het is een gezellig en open bedrijf waar een informele maar vooral hechte sfeer hangt. Dat wil zeggen dat iedereen dat stapje extra voor elkaar over heeft.

Daarnaast ontwikkelt het bedrijf zich continu en worden de productie lijnen steeds geavanceerder. Functie In jouw functie als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het laten draaien van de productielijnen.

Dit gebeurt door middel van onderhoud aan de lijnen maar ook het verhelpen van storingen. Daarbij voer je als monteur inspecties en controles uit binnen het gehele machinepark.

Naast het onderhoud stem je de prioriteiten en de planning af met de teamleider techniek. Hier zal je dan ook het meest mee schakelen.

Het is van belang dat je als monteur in staat bent om accuraat en besluitvaardig te kunnen handelen. Je moet bijvoorbeeld kunnen beslissen om de productieband stil te zetten als je het idee hebt dat de veiligheid van de operators of de kwaliteit van het product in het geding komt.

Ook flexibiliteit en initiatief zijn twee factoren die belangrijk zijn voor jou als goed monteur. Een dag loopt nooit als je van tevoren in gedachten had.

Ook zie je het als er terugkomende mankementen zijn en zorg je ervoor dat deze verbeterd worden. Wat zoeken wij? Minimaal MBO 3, WTB, Mechantronica of Electrotechniek Basisvaardigheden Word, Outlook of Excel Ervaring in een productiebedrijf is een pre Kennis van NEN3140 Beheersing van de Nederlandse taal Wat bieden wij jou?

Salaris tot € vakantiedagen plus 9 ADV Pensioen, reiskosten en eindejaarsuitkering Uitzicht op vast dienstverband Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Uitzicht op een vast contract na 6 maanden Heb je interesse?

Neem dan contact op met Stijn Gradussen via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier