Aios psychotherapie
Reinier van Arkel
Den Bosch
20 uur geleden

Aios psychotherapie

Wil jij je verder bekwamen en verdiepen binnen de psychotherapie?! Grijp dan deze unieke kans!

Wat je gaat doen :

Naast het verrichten van indicatiestellingen voor (ambulante en dagklinische) psychotherapie, en psychiatrisch-diagnostische consulten van patiënten in psychotherapie, word je ook in staat gesteld je te verdiepen in een aantal psychotherapie richtingen.

Je krijgt daartoe de mogelijkheid om psychodynamische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie (SFT), en groepspsychotherapie (binnen het centrum voor ouderen- en ziekenhuispsychiatrie), onder supervisie van door de specialistische verenigingen erkende psychotherapie-supervisoren, te verrichten.

Dit is een unieke ervaring die bijzonder goed aansluit bij de laatste fase in een opleiding tot psychiater.

Waar je komt te werken :

Je werkplek is binnen de polikliniek voor persoonlijkheidsproblematiek.

Over de specialistische geneeskundige opleidingen binnen Reinier van Arkel :

Al meer dan 40 jaar biedt Reinier van Arkel de opleiding tot psychiater / psychotherapeut aan. Al onze psychiaters, klinisch psychologen en psychotherapeuten leveren hier een actieve bijdrage aan.

De opleiding is daarmee goed verankerd in ons dagelijks werk. Dat merk je als je collega’s op de werkvloer spreekt; iedereen draagt het opleiden een warm hart toe.

We leiden binnen de opleiding tot psychiater op in de volle breedte van het vak. Naast de basisopleiding, waarin de gehele levensloop wordt aangeboden, is het ook mogelijk je te verdiepen binnen het profiel kinder- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie, ziekenhuispsychiatrie, psychotherapie, en vanuit de opleiding worden in het kader van het nieuwe landelijke opleidingsplan ook binnen Reinier van Arkel nieuwe profielrichtingen ontwikkeld.

Er is aandacht voor de hele levensloop met daarbij zowel aandacht voor biologie als psychologie. Ook wordt op diverse deelgebieden van de psychiatrie wetenschappelijk onderzoek verricht.

Naast AIOS in de specialismen psychiatrie, klinische geriatrie, en specialisatie ouderengeneeskunde, worden er ook (keuze) coassistenten opgeleid.

Binnen alle zorgeenheden van Reinier van Arkel : Reinier+, Reinier² en Herlaarhof, zijn er klinische en / of poliklinische stageplaatsen.

Wie zoeken we?

Wij zijn per 1 april 2021 op zoek naar een AIOS psychotherapie die met plezier en ambitie wil uitgroeien tot een breed opgeleide psychiater, met specialistische kennis van en klinische vaardigheden op het gebied van de psychotherapie.

Affiniteit met ons vak en onze patiënten is vanzelfsprekend.

Wat kunnen we je bieden?

Salaris : de functie is ingedeeld conform CAO GGZ. Inschaling is hierbij afhankelijk van het aantal jaren ervaring als ANIOS in de psychiatrie.

Ook bieden we je een uitgebreid pakket met eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt gedurende het opleidingstraject intensief begeleid door een betrokken opleider en je voelt je in het (groeps-)mentoraat ondersteund door ervaren supervisoren.

Dienstverband : Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week voor de duur van je opleiding.

Werktijden : 36 uur per week, volgens rooster, inclusief bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden (er bestaat een goede compensatieregeling).

In goed overleg kunnen delen van de opleiding parttime gevolgd worden.

Werken bij Reinier van Arkel : vanuit onze medewerkers wordt de sfeer onderling het hoogst beoordeeld en daar zijn wij trots op.

Wij werken met zelforganiserende teams, zodat de leiding bij de zorgprofessionals ligt. Wat maakt dat eigen initiatieven worden gewaardeerd en daarnaast heb je de ruimte en vrijheid om op je eigen manier te werken.

Sinds enige tijd werken we in zorgnetwerken. Dit houdt in dat onze teams per regio verdeeld zijn en daarmee de communicatielijnen korter worden.

Ons doel is de benodigde zorg zo dicht mogelijk naar de patiënt toe te brengen, want herstellen doe je thuis.

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academy die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt.

Als AIOS maak je deel uit van een hechte en enthousiaste groep, bestaande uit + / - 20 assistenten en betrokken supervisoren.

Door de grootte van de groep is het aantal te werken diensten niet te groot.

Wil je weten wat ze allemaal ondernemen? Klik dan op de volgende link : https : / / www.reinierwerktenleert.nl / artikel / opleiding-psychiatrie-de-assistentengroep /

Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Meer weten en solliciteren :

Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden we graag. Neem daarvoor even contact op met de heer Toine den Hollander, plv.

opleider psychiatrie en stage-opleider psychotherapie, of de heer Koen Grootens, opleider psychiatrie, via : opleidingpsychiatrie reiniervanarkel.nl

Interesse?! Solliciteer dan via de solliciteer hier button op de website!

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het Beleidskader voor Werving en Selectie .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier