Trainer Infrastructuur
Info Support
Veenendaal, NL
2 dagen geleden

Wie ben jij?

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen is een combinatie van kennis van IT-technologie en didactische vaardigheden een must.

Je beschikt over kennis van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche en je bent in staat om deze professioneel en met enthousiasme over te brengen.

Je bent verder in staat om in teamverband te werken.

Hiernaast beschik je over een afgeronde opleiding op hbo- / wo-niveau of een afgeronde didactische opleiding (lesbevoegdheid) op hbo- / wo-niveau.

Je hebt aantoonbare didactische ervaring op het gebied van Informatie Technologie. Een certificaat Microsoft Certified Trainer is vereist, Microsoft Certified IT Professional (MCITP) (op windows server 2008) of Microsoft Certified System Engineer (MCSE) strekt tot aanbeveling, maar is geen noodzaak.

Je hebt idealiter kennis van en ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van informatiesystemen en je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat heeft Info Support jou te bieden?

Je krijgt de mogelijkheid om zelf trainingen te volgen op hoog niveau in zowel binnen- als buitenland en je zult werken in een innoverend en enthousiast team van docenten en hoogwaardige informatici.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier