Uitvoerder kabels en leidingen
UBM
Rotterdam, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Onze klant is een grote speler op het gebied van projecten in de infrastructuur voor water, energie en telecommunicatie. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en staat open en eerlijke communicatie hoog in ’t vaandel.

De klant is gecertificeerd voor VCA, ISO 9001, ISO 14001, ISO 3848, CKB, BRL SIKB 7000, EN1090 (FPC), MVO-prestatieladder niveau 3 en CO2-Prestatieladder niveau 5 en Veiligheidsprestatieladder niveau 3.

De functie :

Voor deze klant zoeken we voor diverse vestigingen (dus landelijk voor diverse projecten op meerdere locaties) naar een ervaren uitvoerder kabels en leidingen, welke zich zal inzetten voor diverse projecten.

Hier ga je over het uitvoeren van alle denkbare werken welke onder de grond gerealiseerd dienen te worden. Uiteraard ben je naast de (begeleiding van de) uitvoering ook verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werkzaamheden op de projecten.

Daarnaast heb je wat administratieve taken zoals het opmaken van de planning, het in orde maken van facturen en verzeker jij jezelf ervan, ook nadat het werk is afgerond, dat de klant volledig tevreden is.

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd, bij afronding van het ene project is het de bedoeling dat je doorstroomt naar het volgende project.

Bij goed functioneren zal de klant je op termijn overnemen om direct bij hen op contract te komen.

Let op! Salaris bij deze vacature is een richtlijn. Inschaling geschiedt op basis van ervaring conform cao klein metaal.

Vaardigheden

Onze ideale kandidaat :

 • Beschikt over ten minste een afgeronde MBO4 opleiding in de richting van infratechniek en hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
 • Heeft enkele jaren werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie binnen de GWW / infratechniek;
 • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Heeft de volgende eigenschappen : aanpakker, ziet werk, heeft leidinggevende capaciteiten en kan overwicht uitoefenen over het team, communicatief vaardig en kan op alle lagen communiceren (zowel het team onder zich als de manager boven zich).

  Over de werkgever

  UBM heeft dankzij een ruime schat aan ervaring in de uitzendbranche en de inzet van gemotiveerde en goed opgeleide recruiters een reputatie opgebouwd van een betrouwbare organisatie zonder poespas.

  Sinds 1988 bieden wij maatwerk en service op het gebied van werving en selectie, uitzenden, detachering en payrolling.

  Wij kijken in de eerste plaats altijd goed naar de werknemer en streven ernaar om voor iedereen een passende droombaan te vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier